Stagiu de practica pentru studentii la psihologie - martie 2015

Cabinet individual de psihologie Tuca Elena Carmen organizeaza in Bucuresti stagii de practica pentru studentii la psihologie.

Informatii despre stagiul de practica:

1. Stagiul se poate efectua individual sau in grup
2. Pentru grupele de lucru de 5-7 studenti se ofera o reducere de 20%;
3. Ziua si intervalul orar de desfasurare a stagiului individual de practica se stabileste de comun acord
4. In ceea ce priveste stagiul de practica realizat in grup, acesta se va desfasura sambata, incepand cu ora 11 (numarul de ore pentru fiecare intalnire se va stabili in functie de cate ore de practica vor trebui realizate)
5. Se va efectua o intalnire pe saptamana
6. Cost 10 RON/ora .
Pentru pachetul de 40 de ore de practica: 300 Ron, daca este achitata suma integrala
Pentru pachetul de 60 de ore de practica: 450 RON, daca este achitata suma integrala
La intalnirile de lucru:
Psihoterapeut Elena Carmen Tuca
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp