Workshop: Controlul anxietatii - atacuri de panica, fobii, stres - 27.06.2013

Workshopul se adreseaza persoanelor direct interesate, dar si psihologilor care se formeaza ca terapeuti.

De ce sa particip la acest curs?

Dupa parcurgerea cursului participantii vor fi capabili sa stapaneasca cu succes cunostinte, abilitati, metode practice, eficiente, concrete care le vor permite gestionarea situatiilor stresante, atacurilor de panica, fobiilor, temerilor irationale.

Cursul este interactiv, se vor lua in discutie teme personale sau ale cunoscutilor. Participantii vor primi materiale cu informatii utile si vor realiza in cabinet exercitii practice de depasire a dificultatilor.

La sfarsitul cursului se vor elibera certificate de participare la workshop si adeverinte de practica pentru studentii la psihologie (pentru maxim 10 h) .

Cand: Joi, 27.06.2013, orele 18.00 – 21.00.

Unde?

In Bucuresti, Calea 13 Septembrie 71, bl.69, sc.A, et.2, ap.5, interfon 5, in apropiere de Hotel Marriott – Mega Image-ul de langa Palatul Parlamentului (Senat) . Se ajunge cu autobuzul 385 sau 136.

Cat costa si cum achit?

Cost: 70 lei/persoana. Se poate achita direct la curs. Persoanele care au mai participat la cursuri vor achita doar 50 lei.

Cine este trainerul?

Elena Cozma, psiholog-psihoterapeut cu drept de libera practica Experienta ca psihoterapeut si psihosexolog, trainer workshop-uri, coordonator grupuri de dezvoltare personala si cursuri de practica psihologica. Despre trainer: www.psihoterapieconfident.ro/?page_id=8

Inscrieri:

Transmiteti un email la contact@cabinetdepsihoterapie.ro scriind la subiect: “inscriere curs anxietate“. Adaugati numele si un nr. de telefon. Veti primi confirmarea inscrierii.

Contact pentru intrebari, nelamuriri: 0733.558.031, contact@cabinetdepsihoterapie.ro

www.cabinetdepsihoterapie.ro
Cabinet de psihoterapie Elena Cozma
Vezi prezentarea cabinetului

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp