Reguli pentru barbatii care au o intalnire

Un aspect atragator: aceasta este o regula foarte importanta in lumea intalnirilor. Mintea unei femei lucreaza 24/7, deja v-a evaluat complet inainte de a va apropia de ea. Acum va da o sansa ceea ce inseamna ca este interesata de dumneavoastra. De aici tine doar de dumneavoastra cum o veti cuceri. Fiti siguri ca sunteti imbracat adecvat cu locul in care va intalniti, nu sunteti ostentativ, nu va imbracati in tricoul de la sala de sport pentru a va arata muschii.

Cereti o intalnire femeii doar o data:

Majoritatea barbatilor nu isi folosesc creierul cand cer o intalnire unei doamne. Sa presupunem ca aceasta va refuza - nu deveniti obsesiv si nu urmariti cu intrebarile. Doar zimbiti si acceptati respingerea intr-un mod pozitiv. Poate in viitor va deveni interesata de dumneavoastra. Amintiti-va ca femeilor le place sa testeze barbatii.

Igiena de nota 10:

Cea mai buna eticheta la o intalnire este mentinerea unei bune igiene. Curatati-va unghiile, aranjati-va parul si barbieriti-va. Fetelor le plac barbatii care miros bine.

Un nou loc:

Nu duceti doamna in acelasi loc de doua ori. Fiti sigur ca va duceti undeva unde toata lumea va cunoaste si aveti o reputatie buna. O veti impresiona cu o simpla strangere de mina de la patronul restaurantului pe care il cunoasteti si care va ofera cea mai buna masa si servire. Faceti-o sa inteleaga ca si-a ales un barbat adevarat.

Invatati sa dansati:

Chiar daca aveti doua picioare stangi, invatati sa dansati. Femeilor le place sa danseze si va pune pe voi doi in contact strans. Este de asemenea romantic si sexy. Puteti fi cel mai prost dansator din lume, dar daca stati jos cand ea este pe ringul de dans este ca si cum nu ati exista.

Increderea:

Fiti sigur ca sunteti confidentul ei cand va destanuie ceva. Daca dumneavoastra sunteti confortabil alaturi de ea si aceasta va va raspunde la fel. Aveti incredere in masculinitatea dumneavoastra pentru ca ea sa se simta femeie. Nu va laudati cu succesele dumneavoastra foarte mult. Ganditi-va la niste intrebari interesante pentru ea.

Fara cadouri:

Poate suna stupid, dar multi dintre barbati fac asta. Niciodata sa nu aduceti un cadou la prima intalnire. Fata nu va face o favoare ca a acceptat a spus da pentru ca v-a placut. Nu sunt necesare cadouri stupide.

Nu fiti arogant:

Sa adoptati maniere decente, sa respectati femeia si sa nu va laudati cu alte cuceriri. Femeilor le plac barbatii sensibili.

Faceti-o sa va doreasca:

Dupa ce ati facut o impresie buna nu o stricati prin pipaieli ostentative, telefoane obsedate. Lasati-i ceva timp sa proceseze informatiile despre dumneavoastra. Cand va suna nu fiti ignorant.

Nu deveniti intimi fizic:

Daca doriti o relatie de lunga durata evitati sa deveniti intimi cu fata. Desigur un flirt usor, va tineti de mina, glumiti, acestea sunt permise. Sarutul si vorbitul sexual chiar daca vreti cu disperare trebuiesc evitate.
Satisfăcut de serviciile terapeutului tău?

În calitate de pacient încantat de serviciile de care a avut parte:

Recomandă un psihoterapeut

Secțiuni:

Personalitate

Aceasta sectiune este dedicata tipurilor de personalitati. Vom prezenta principalele clasificari ale personalitatii, detaliind si oferind sfaturi pentru fiecare tip.

Cuplu si sex

Discutii pe cele mai frecvente probleme intr-o relatie. Sfaturi pentru a-ti imbunatati viata de cuplu.

Cariera

O treime din viata noastra, daca nu mai mult, o petrecem la serviciu, muncind. Un job care aduce satisfactii inseamna o viata fericita.

Educatie parinti

Cu totii ne dorim un copil perfect: inteligent, cu o personalitate puternica si un caracter demn de invidiat. Dar ce putem face si cum trebuie sa ne comportam cu el pentru a-l ajuta sa devina astfel?

Psihoterapie

Va prezentam peste 100 de tipuri si metode de terapie psihologica si psihoterapie. Pe unele dintre acestea le vom prezenta detaliat.

Probleme psihice

Informeaza-te privind principalele tulburari ce iti pot afecta psihicul. Cum apar, care sunt cauzele si cum sunt ele diagnosticate si tratate. Ne referim aici nu doar la afectiunile de competenta psihiatrica, ci si la acele stari, considerate normale sau la limita, dar care iti pot afecta viata de zi cu zi.

PsihoUtil

Articole si sfaturi utile din domeniul psihologiei. Despre modalitatile de a te cunoaste pe tine si pe cei din jurul tau.

Evenimente

Evenimente din sfera psihologiei si psihiatriei: cursuri de formare, seminarii, etc. Aceste informatii sunt publicate de catre psihologii si psihiatrii membri ai site-ului www.la-psiholog.ro

Teste psihologice

O multitudine de psihoteste gratuite: teste de personalitate, teste despre cariera, teste de combatibilitate in cuplu, teste de aptitudini si IQ, etc

Cele mai accesate psihoteste:

Articole recente:

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp