Cabinet de hipnopsihoterapie Boghianu Nicoleta

Cabinet de hipnopsihoterapie Boghianu Nicoleta

Nota 10 din 9 recomandari
298544 vizite
Locatie: Constanta, jud Constanta, Aleea Nalbei nr. 3, Bl. L118 B, Sc. B, Et. 4, Ap. 39 (interfon 39) (zona Casa de Cultura;gps:str. Baba Novac ) [Arată în Google Maps]
Telefon: 0770241591 | 0744812076
Program: 10.00-20.00
Website: https://www.terapie-in-hipnoza.ro/
Programare online

“Descopera cea mai potrivita transa pentru atingerea obiectivelor tale !” 6.09.09
Terapie in hipnoza clasica si moderna, ericksoniana, de scurta durata pentru eliberare de stres si stare de bine, cu tehnici multiple; hipnopsihoterapie. Programul de hipnopsihoterapie este adaptat maximal fiecarui caz in parte.


https://www.terapie-in-hipnoza.ro/magazin-online

 


https://terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/terapia-online/7922

 


1. Hipnopsihoterapie - terapie de scurta durata (5-12 sedinte), centrata pe obiectiv (stare de bine, eliberare de stres, echilibru emotional, invatarea autohipnozei, eliberare de dependente sau ticuri, diminuarea simptomelor psihosomatice, etc.) si pe viitor (nu pe trecut). Abordare psihoterapeutica eclectica, cu utilizarea tehnicilor provenind din: terapia cognitiv comportamentala, terapia familiei, terapia centrata pe obiective si solutii, programare neurolingvistica, etc. Progresii si regresii in timp facem pe tot parcursul terapiei (activam resurse, clarificam obiective de viata), insa regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei, si vindecarea traumelor emotionale, a ranilor sufletesti, se face in transa a sasea, cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica. Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii, clarificarea obiectivelor de viata, activarea resurselor psihice (emotionale si mentale), eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor, etc.


II. Psihoterapie sugestiva - Antrenament autogen SCHULTZ , cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume, cel mai bun instrument de lupta contra stresului, conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt I .H. Schultz.
http://www.hipnozaclinica.ro/etapeleformarii.php


III. Sugestoterapie - dezvoltare personala prin tehnici de relaxare si imagerie dirijata. Invatarea tehnicilor pentru eliberare de stres, stare de bine, evolutie sprituala, astfel incat sa le puteti practica oricand doriti sa aveti o stare de spirit buna si sa comunicati mai bine cu propriul subconstient pentru a va optimiza viata pe toate planurile.
Puteti opta pentru  hipno-psihoterapie . Sau puteti opta pentru  dezvoltare personala prin tehnici de relaxare cu imagerie dirijata. Daca alegeti dezvoltarea personala, se poate face o testare psihologica pentru evidentierea unor aspecte ale personalitatii dumneavoastre. Rezultatul examinarii psihologice il primiti in  sedinta urmatoare.


IV.Evaluare psihologica ; se poate face si ca scop in sine, fara continuarea cu sedinte de hipnopsihoterapie. In acest caz, ea contine doua sedinte, in care se face testarea psihologica pentru evidentierea anumitor aspecte ale personalitatii dv.; in a doua sedinta se comunica rezultatul examinarii psihologice.


Confidentialitatea demersului psihologic este total asigurata, conform legii.
Cabinetul este situat in CONSTANTA.


Cand telefonati pentru programare, va recomandam sa cititi inainte informatiile de pe site-ul cabinetului - https://www.terapie-in-hipnoza.ro/ - ca sa stiti exact ce facem, cat dureaza o sedinta, cat costa, care este structura terapiei, cand va puteti opri, cum este necesar sa lucrati intre sedinte astfel incat sa obtineti efecte maxime, care frecventa a sedintelor este mai eficienta, cate repetitii ale oricarei sedinte puteti sa faceti, astfel incat sa intariti si sa fixati ceea ce facem impreuna in cabinet, etc. Este bine sa fiti cat mai informati, inainte de a va programa, altfel veti primi toate aceste informatii in cadrul sedintei pe care o veti plati. Este de preferat sa folosim timpul pentru a lucra, efectiv, cat mai mult si nu pentru a va spune ceea ce este deja scris pe site-ul cabinetului. Exercitiile de relaxare si hipnoza sunt structurate de asa natura incat ocupa toata sedinta.


Sesiunile complete sunt construite pe structura unor ateliere de lucru (workshop-uri) si dureaza 120 min.


Puteti sa repetati, daca vreti, orice sedinta pe care o faceti, de cate ori doriti, oricand doriti. De obicei se fac 1-3 repetitii ale unei sedinte, cu aceeasi frecventa: 1-3 sedinte/saptamana. Repetitiile au rol de fixare, intarire, stabilizare si amplificare a efectelor terapiei.


Este bine sa faceti testul de sugestibilitate afisat, fiindca astfel veti avea o idee despre cat timp va este necesar pentru a obtine unele efecte:


https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/test-de-receptivitate-la-hipnoza/7207

 


Program de hipnopsihoterapie- workshops:


https://terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/istoria-despre-programul-de-hipnopsihoterapie/5873

 


“De cate sedinte am nevoie?”:
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/de-cate-sedinte-am-nevoie/7149

 


http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie/articol/18892

 


Preturi:


1.Psih. Victor Adrian Gavrilov :
150 ron/45 min. – tehnici de relaxare cu imagerie dirijata sau/si antrenament autogen Schultz ("Relaxare Schultz").
150 ron/45 min. – hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana.
200 ron/75 min. – hipnopsihoterapie.


2.Psih. Nicoleta Boghianu

Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata: 45 min./150 ron

Hipnoterapie: 45 min./200 ron

Hipnoterapie: 60 min/250 ron
 

Mai multe informatii gasiti aici:

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/servicii


La inceput se fac doua sedinte de pregatire :
https://www.terapie-in-hipnoza.ro/produs/sesiuni-pregatire

 

Atentie!
Nu lucram cu persoane care au tulburari psihice grave (psihoze, retard mental, etc) intrucat nu preiau cuvintele , fie pentru ca nu le inteleg, fie pentru ca raman cantonate in lumea lor, din mintea lor (au diferite maladii psihice).Vedeti "contraindicatiile hipnoterapiei": http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie/articol/17215
Sugestoterapia este realizata cu ajutorul cuvintelor. Preluarea cuvintelor inseamna sa va imaginati, sau sa va inchipuiti, sau sa simtiti in maniera dv. personala, ceea ce spune terapeutul. Este implicata imaginatia dv si emisfera dreapta. Orice tulburare mentala care va impiedica sa va concentrati atentia si sa transformati cuvintele in imagini, sau sa simtiti semnificatia lor in corpul dv., face imposibila terapia cu ajutorul cuvintelor. Pentru aceste persoane cu astfel de tulburari mentale este indicat tratamentul medicamentos. Medicul de familie va poate orienta, si va poate da trimitere, spre un specialist.

 

Prima sedinta este "de pregatire" si stabilire a obiectivului terapiei (ce doriti sa obtineti).

A doua sedinta - ”pregatire-2″ , contine doua relaxari cu imagerie dirijata + testele de sugestibilitate.

 

Programul de hipno-psihoterapie cu care lucram a fost construit pe structura unor workshopuri (ateliere de lucru de 2 ore), insa poate fi fragmentat in sedinte mai scurte.
Diferentele intre tipurile de terapii (hipnoza ericksoniana, tehnici de relaxare cu imagerie dirijata, antrenament autogen Schultz) oferite in cadrul acestui cabinet, sunt mari.
Trasa hipnotica are un rol esential in trairea experientei terapeutice. Scopul principal al hipnozei nu este relaxarea ci absorbtia intr-o realitate imaginata, focalizarea atentiei pe realitatile interioare. Experienta traita este cu atat mai intensa si mai complexa cu cat transa este mai profunda.

 

Program:
Luni – sambata : 11:00-19:00;
Verificati zilele disponibile pentru programare, accesand următorul link: „Calendar programări”:


https://www.terapie-in-hipnoza.ro/vreau-sa-ma-programez

 

(Nicoleta Boghianu)


https://www.hipnoza-clinica-ericksoniana.ro/vreau-sa-ma-programez/

 

(Victor Adrian Gavrilov)


Telefon:
- 0770 241 591- psih.Nicoleta Boghianu;
- 0744 812 076 - psih. Victor Adrian Gavrilov.

 

Timp : 45 min./sed,; 90 min/sed.; 120 min/sed.
Puteti alege, oricand, oricare dintre variante.

 

Ciclul I contine 2 sesiuni pregatire + 11 sesiuni de terapie.

Exista si posibilitatea sa luati terapia la “pachet de servicii psihologice”. In acest caz aveti ultima sedinta, din fiecare ciclu, gratuita.
Sesiunile de 120 minute/ sed. sunt o hipnoza fractionata care contine:
- “tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru diminuarea si eliminarea simptomului si clarificarea obiectivelor de viata (au si alte obiective terapeutice) – cu acestea puteti sa lucrati singuri, oricand doriti sa va simtiti bine (in autohipnoza);
- “hipnoza ericksoniana” (“transa principala”, “relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si cu sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor “ ) – terapia "in sine";
”Iau medicamentul si, desi poate nu stiu cum funcioneaza, disconfortul a disparut”, problema s-a rezolvat.

 

Exista multa literatura despre mecanismele care functioneaza in sugesto-terapie (“tehnici spirituale de vindecare”, “mintea vindeca corpul”) si a postat si fiul meu, psih. Victor Adrian Gavrilov, multe articole pe site. Le puteti citi…

De regula, cei care vin la hipno-psihoterapie au deja multe informatii si, unii dintre ei, au practicat si alte tehnici si tipuri de terapii de dezvoltare personala.Tot ce-au invatat pana acum ii ajuta sa aiba o experienta de varf, deoarece subconstientul lor foloseste toate aceste resurse. Extrem de rar se intampla sa vina persoane care nu au niciun fel de informatie. In sedintele de pregatire experimentati modalitatea de lucru, faceti testele de sugestibilitate pentru a vedea cat de potrivita este aceasta terapie (in hipnoza) pentru dv. In mod normal toate acestea ar trebui sa fie absolut suficiente pentru a va lamuri daca doriti sa rezolvati ceea ce aveti de rezolvat si sa obtineti ceea ce vreti prin hipnopsihoterapie.Daca in continuare unele persoane ar avea indoieli eu (Nicoleta Boghianu) le recomand sa ia o pauza si sa caute informatii pe site-urile noastre sau/si oriunde altundeva, pentru a se lamuri cat mai bine despre ce este vorba si daca doresc intr-adevar sa practice tehnici de lucru cu mintea subconstienta. Increderea face cat jumatate din terapie.

Indoiala este cel mai mare obstacol in atingerea obiectivel, in transformarea viselor noastre cele mai frumoase, in realitate.
Eu va urez sa va traiti visele!

 

Puteti sa faceti aceasta terapie si pe fragmente (de 45 min./ sed.) sau folosind o singura tehnica – schimbandu-se mereu scenariile.
Indiferent de terapeutul cu care lucrati, recomandam terapia cu sesiuni complete.

Frecventa sedintelor o stabiliti dv.

Psih.psihoterapeut Victor Adrian Gavrilov face atat terapie individuala cat si terapie in/de grup. Lucreaza, de regula, cu sedinte complete, de 75 min. La cerere, lucreaza si cu sedinte de 45 min., care sunt foarte eficiente mai ales pentru probleme mai usoare sau pentru dezvoltare personala. Lucreaza atat face-to-face cat si online (dar nu prin telefon sau prin mesaje, asta este total exclus!) si lucreaza numai in conditii de confort psihologic. Terapia poate fi oprita, in orice moment, de catre oricare din cei doi actori (terapeut, client).

 

Daca vreti sa anulati o programare, regula generala in psihoterapie este” sa anuntati cu minim 24 de ore inainte, iar in cazul in care nu anuntati si vreti sa continuati terapia, trebuie sa platiti sedinta la care nu ati fost."
E suficient un mesaj scurt pe telefon.
Puteti modifica o programare, deoarece si noi putem fi, uneori, nevoiti sa modificam o programare.
Daca nu anuntati, sedinta se considera efectuata. Asta inseamna ca trebuie sa o achitati la sedinta urmatoare.

 

Puteti sa luati  pauze pentru a repeta tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pentru diminuarea si eliberarea de simptome, pe care le-ati invatat.
 
Pana in transa 5 (plus scenariul psihoterapeutic din relaxarea cu imagerie dirijata de la sedinta " AT Schultz ") invatati cel putin 20 de tehnici de eliminare a disconfortului, pe care le puteti repeta ori de cate ori doriti pentru a fixa, a stabiliza, a mentine, a intari si chiar a amplifica efectele pozitive ale sugesto-terapiei ("terapie prin sugestie", "terapie cu ajutorul cuvintelor").
Dupa pauza  "de lucru cu tehnicile" puteti reveni pentru a continua cu oricare dintre tipurile de terapii pe care o simtiti ca vi se potriveste mai bine.Pauzele pot fi de 1-3 saptamani si se iau, de obicei, mai lungi, intre transele 7- 10.
Daca repetati (daca lucrati si intre sedinte), efectele vor fi mai intense si se vor instala mai rapid.
Daca faceti pauze prea mari (peste o saptamana) si nu lucrati intre sedinte, nici singuri, nici cu videoclipurile, macar 5 minute in fiecare zi, efectele pozitive ale terapiei dispar in timp si simptomele pot sa reapara.
 
In terapia liberului arbitru, nimeni nu este obligat sa faca nimic.
Faceti ceea ce considerati ca este necesar pentru a profita la maximum de aceasta oportunitate. Sau nu.
Numarul de sedinte poate sa fie cuprins intre 5-12 sedinte, pentru cei care doresc sa faca doar cateva sesiuni din ciclul I. La acestea se adauga o sedinta de antrenament autogen Schultz, intre transa 5 si transa 6.
Puteti repeta, in cadrul cabinetului, orice sedinta, de cate ori doriti.
 
"Devenim ceea ce exersam."

Putem exersa, voluntar, scenariile pozitive din sugestoterapie sau putem exersa, involuntar de cele mai multe ori, scenariile negative din "butoiul cu melancolie" (autohipnoza negativa) sau butoiul cu "mizerie dezgustatoare" (William Hewitt). Sugestiile negative, pe care vi le dati de obicei, sunt mult mai puternice decat sugestiile pozitive, care pot fi anulate si printr-un singur cuvant sau gand, atunci cand exprima o credinta sau o convingere adanc inradacinata! In sugestoterapie, invatati sa va refocalizati atentia astfel incat sa va simtiti bine si energizati pozitiv, folosind tehnicile de lucru cu mintea pe care le-ati experimentat deja (le-ati invatat traindu-le cu corpul dv.), in timpul sedintelor de hipnoterapie.

 

Hipnoterapia moderna, ericksoniana este o terapie scurta, centrata pe simptom si orientata spre obiectiv si presupune trairea unor experiente in transa (ca si cum am visa, stiind ca visam), experiente care sunt in functie de metaforele, tehnicile, scenariile psihoterapeutice (scrise de specialisti - americani, englezi, francezi, italieni, germani, etc) folosite in cadrul sedintelor, si care au rolul sa activeze potentialul latent al clientului, resursele sale din subconstient, ajutandu-l sa gaseasca raspunsurile si solutiile la problemele sale, folosindu-se de experienta sa de viata si de aptitudinile, talentele, capacitatile si abilitatile sale.
Este o interventie structurata, standardizata in procent destul de mare (scenarii psihoterapeutice, sugestii directe, tehnici hipnotice), fara a exclude catusi de putin individualizarea terapiei, adaptarea ei la fiecare caz in parte.
Noi folosim, in terapia de 10 - 12 sedinte, in jur de 35 - 40 de scenarii psihoterapeutice in sedintele de 50 min, si peste 100 de scenarii psihoterapeutice in sesiunile complete.
Fiecare sedinta are structura ei. Imbinarea scenariilor este atat de armonioasa incat veti avea senzatia unei singure experiente, foarte placuta si extrem de coerenta, scenariile intarindu-se si implinindu-se reciproc.
Cu fiecare pas inainte terapia devine din ce in ce mai complexa si mai interesanta, va veti descoperi solutiile, calea proprie si resursele de care aveti nevoie pentru a va implini visele.

 

Daca doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 45 min., sunt suficiente.
Dar experienta traita in transa se reduce si ea la jumatate.


Daca exista si o problema mai particulara, pe care vreti sa o rezolvati, sunt mai indicate sesiunile de 90 - 120 min./ sed (hipnoza fractionata ; sedintele contin "tehnici de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea simptomelor si clarificarea obiectivelor de viata"+ "hipnoterapia ericksoniana ("transa principala" sau "relaxare profunda cu scenarii psihoterapeutice lungi si cu sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor").

 

Conteaza foarte mult si schimbarile pe care dv. le faceti in viata dv., in aceasta perioada. Daca nu schimbati nimic, adica faceti aceleasi lucruri,etc., etc…. veti obtine exact acelasi disconfort. Este chiar de asteptat ca disconfortul sa creasca in timp, pe masura ce constientizati tot mai mult distanta intre ceea ce vreti sa obtineti, ce puteti sa faceti, si ceea ce aveti in jurul dv., in viata dv.! Pentru a obtine altceva, e necesar sa faceti altceva.
Ceea ce nu ne-a placut inainte, n-o sa ne placa niciodata.

 

Numar sedinte: :
ciclul I : 5-13 sedinte (“sesiuni”); intre  transa a 5-a  si a 6-a se introduce antrenamentul autogen Schultz pe care il puteti invata intr-o singura sedinta; aveti acces la videoclip si puteti lucra apoi, singuri, pentru a obtine si a intari efectele pozitive ale relaxarii.
ciclul II : 5-13 sedinte (“sesiuni”); 2 transe de baza + 3 module principale: "Sanatate" (4 transe); "Iubire" (4 transe); "Bani" (3 - 4 transe).
Ciclul II are si 4 module optionale: "Durere"; "Iertare"; "Echilibrare energetica"; "Evolutie spirituala".

 

Terapia cu care lucram are 100 de sedinte de aprox 50 de minute/sed.Toate aceste sedinte au fost inregistrate,cu mai multi ani in urma. Dintre acestea, unele sedinte au fost facute videoclip-uri, de fiul meu, psiholog, psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov si pe cateva le-am postat pe you tube, pentru lucrul individual. In cadrul programului de hipnopsihoterapie din cabinet, folosim unele scenarii (scurte) doar din 3 videoclip-uri. Terapia in cabinet este mult mai complexa, din toate punctele de vedere.
 
Frecventa : 1-3 sedinte/saptamana. Se poate si mai rar dar, dupa o pauza mai mare de o saptamana, se diminueaza mult efectele daca nu lucrati singuri cu tehnicile invatate in timpul sedintelor, sau/si cu videoclipurile postate de noi pe you tube.Videoclip-urile inregistrate nu sunt sedintele din cabinet.Sedintele sunt mai complexe si contin multe alte lucruri.

 

Puteti repeta , in cadrul cabinetului, orice sedinta doriti dv., de cate ori doriti. Repetitiile au rol de fixare si stabilizare, consolidare (mentinere) si chiar amplificare a efectelor pozitive ale sugesto-terapiei.
Repetitiile se fac pana cand obtineti efectul dorit si, de asemenea, ori de cate ori, facand o pauza prea mare (nu ati lucrat nici macar 5 minute pe zi), simptomele pot sa reapara.

 

Este terapie centrata pe eliminarea simptomelor, activarea resurselor si clarificarea obiectivelor de viata. Cine doreste, poate repeta "regresia de varsta pentru cauza problemei", de cate ori doreste (avem cel putin 5 regresii diferite!). Noi facem o singura regresie, in transa a 6-a, de obicei, si este absolut suficienta, dar daca doriti (mai multe amintiri, etc) putem sa facem o escala si sa va plimbati prin trecutul dv., atata timp cat doriti. Apoi contiuam terapia de baza.

 

Cercetarile au aratat ca un lucru foarte important, atunci cand oamenii fac autohipnoza, este sa faca autohipnoza macar 5 minute , in fiecare zi, la un timp stabilit dinainte de ei insisi, numit "timpul pentru hipnoza". In acel moment au practic o intalnire cu ei insisi, si este probabil cea mai importanta intalnire din acea zi. Hipnoza este un raspuns  conditionat : cu cat o faci mai des, cu atat o faci mai bine. Si cu cat o faci mai bine, cu atat efectele sunt mai puternice, apar mai rapid si devine mai utila si doresti s-o faci mai des ... si devii tot mai bun la ea... si este si mai utila, si  mai eficienta. Si astfel intri intr-un ciclu extrem de benefic. Si orice om merita macar 5 minute, zilnic, din timpul lui  pentru el insusi. Folositi-l pentru a face autohipnoza si a va bucura de ea, astfel incat sa fiti sanatosi, sa va eliberati de stresul cotidian, inerent, sa aveti o stare de spirit foarte buna.

 

In mod ideal, experienta dintr-un videoclip de 40-60 minute, poate fi repetata in 5 - 10 minute (fara videoclip). Scopul nu este sa stam cat mai mult timp in transa ci sa obtinem aceleasi efecte pozitive intr-un timp cat mai scurt, singuri, fara videoclip si apoi sa ne traim din plin viata. Autohipnoza, invatata si practicata, ne ajuta sa fim independenti de terapeut, de videoclipuri, astfel incat  sa ne simtim bine oricand dorim noi.

 

O terapie de poveste… O terapie ca un vis… Un vis in care visezi o poveste… o poveste despre viata ta… ce a fost… ce este… si mai ales… mai ales cum ai dori sa fie!
"Este ca un vis frumos!" asa cum a spus cineva... si ne-a placut amandorura foarte mult.
Si mie si fiului meu, Victor Adrian.

 

Atentie!
Acesta este un cabinet de hipno-psihoterapie.
https://www.psihoterapie.ro/psihoterapia/hipno-psihoterapia/

 

 


In hipno-psihoterapie, terapia are loc in transa hipnotica (relaxare profunda).
Catharsisul (descarcarea emotionala), restructurarea cognitiva, etc., au loc in transa hipnotica.
Conceptualizarea clinica a cazului se face in prima sedinta de pregatire, maxim si in a doua sedinta de pregatire.

 

Nu este hipnoza "de estrada" ("hipnoza de distractie"), nu suntem hipnotizatori ("hipnotisti"), nu dam spectacole pe diferite scene.

 

Este psihoterapie in hipnoza ("hipnoza clinica", terapeutica), suntem psihologi, psihoterapeuti si hipnoterapeuti.
Spectaculos este ce se intampla in interiorul sesiunilor, experientele traite de ambii actori (client, terapeut), in cabinet.
Nu este ceva "magic", nu pocnim din degete si problemele dispar ca prin minune sau deveniti altcineva.
Este o deprindere, se perfectioneaza prin repetitie, prin exersare.

 

In sedintele "de pregatire a transei" experimentati deja modalitatea de lucru din hipno-psihoterapie.
Pentru cei care nu se asteapta sa-i punem sa sara intr-un picior… sau sa faca precum gaina... sau sa cada din picioare...sa intre in coma, sa fie total inconstienti...sau sa pluteasca pe alta planeta ... sa zboare printre stele ... si altele asemenea… experienta este foarte interesanta, placuta si utila.
Efectele sunt rapide si intense.

 

Desigur, conteaza mult si potentialul cu care veniti deoarece “hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru” - prof. univ. dr. Irina Holdevici.


"Hipnoza este calea de acces catre resursele interne, activarea potentialului latent." - prof. univ. dr. Ion Dafinoiu

 

Este cu adevarat o experienta unica.

 

CUPRINS
A. AVANTAJE PE CARE LE PUTETI OBTINE CU AJUTORUL HIPNOTERAPIEI;
B. CONTRAINDICATIILE HIPNOTERAPIEI;
C. SERVICII OFERITE DE ACEST CABINET;
D. PROGRAMELE HIPNOPSIHOTERAPEUTICE ALE CABINETULUI;
E. SEDINTELE DE PREGATIRE A TRANSEI;
F. CATEVA DETALII (pret, durata);
G. VARIANTE HIPNO - PSIHOTERAPEUTICE;
H. CONCLUZII;
I. ” LOCUL TAU SPECIAL….”

 


A.AVANTAJE PE CARE LE PUTETI OBTINE CU AJUTORUL HIPNOTERAPIEI:
1. Eliminarea insomniei
2. Cresterea relaxarii si eliminarea tensiunilor
3. Cresterea concentrarii si o focalizare mai buna
4. Imbunatatirea memoriei
5. Imbunatatirea reflexelor
6. Cresterea increderii in sine
7. Controlul durerii
8. Imbunatatirea vietii sexuale
9. Imbunatatirea organizarii si a eficientei
10. Cresterea motivarii
11. Imbunatatirea relatiilor cu ceilalti
12. Incetinirea procesului de imbatranire
13. Facilitarea unui drum mai bun in cariera
14. Eliminarea anxietatii si a depresiei
15. Depasirea starii aparute in urma pierderii unei personae dragi
16. Eliminarea durerilor de cap, inclusiv a migrenelor
17. Eliminarea alergiilor si a afectiunilor pielii
18. Fortificarea sistemului imunitar pentru a rezista la orice boala
19. Eliminarea obiceiurilor proaste, a fobiilor si a altor tendinte negative (comportamente autodistructive)
20. Imbunatatirea capacitatii de a lua hotarari
21. Atragerea in viata dumneavoastra a unor oameni si a unor circumstante generale de mai buna calitate
22. Imbunatatirea capacitatii de a castiga si de a nu pierde bani
23. Eliminarea comportamentului obsesiv-compulsiv
24. Imbunatatirea calitatii generale a vietii
25. Imbunatatirea capacitatilor psihice – perceptie extrasenzoriala, meditatie, proiectie astrala (decorporalizare), telepatie, sondarea mintii supraconstiente, etc
26. Eliminarea fricii de moarte prin cunoasterea vietilor trecute si viitoare
27. Atragerea in viata a unui suflet-pereche
28. Stabilirea si mentinerea armoniei corpului, a mintii si a spiritului.”
(Dr. Bruce Goldgerg : “Vindecarea spirituala “, pg. 247-248)

 

 

B.Contraindicatiile hipnoterapiei:
- psihoze: schizofrenii, paranoia, psihoza maniaco-depresiva.
- ADHD (atentie deficitara, hiperdinamism).
- epilepsie.
- tulburari de personalitate de tip borderline, paranoid, impulsiv-exploziv (psihopati), etc.
- Alzheimer si alte boli degenerative de acest gen.
- retard mental.

 

 

Reactia la tehnicile hipnopsihoterapeutice este in functie de potentialul clientului, conteaza mult istoria personala, structura de personalitate (prezenta trasaturilor de personaltate accentuate sau a tulburarilor psihice mai mult sau mai putin patologice).
In cadrul cabinetului personal (privat), nu lucram cu persoane care se incadreaza la “Contraindicatii” deoarece schimbarile sunt minime (sau chiar lipsesc) si necesita un numar foarte mare de repetari ale sedintelor, si lucru individual cu tehnicile sau/si videoclipurile. De asemenea schimbarile pozitive, oricat de mici si oricat de greu obtinute, pot sa dispara foarte repede, uneori aproape instantaneu (cu sau fara prezenta unui factor perturbator). In aceste cazuri este mai indicat tratamentul medicamentos stabilit de medic (psihiatru), desigur.

 

Hipnoterapia este o terapie foarte buna in tulburarile psiho-emotionale si psiho-somatice , in care stresul este factorul cauzal primordial.
Hipnoterapia este foarte eficienta in umatoarele situatii descrise aici:
http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie/articol/13057


http://terapie-in-hipnoza.ro/utilitatea-hipnoterapiei-in-rezolvarea-problemelor-de-ordin-emotional

 


http://www.romedic.ro/gavrilov-cabinet-de-psihoterapie/articol/17215

 

 

Linistea interioara
Linistea interioara...este primul pas pe drumul spre satisfacerea dorintelor de suflet.
” Cand te raneste o sageata otravita este important s-o scoti mai intai; nu este momentul sa te intrebi de unde vine, cine a tras-o sau ce otrava poarta.”
Dalai Lama

 

 

C.SERVICII OFERITE IN ACEST CABINET


I.Evaluare psihologica.

II.Hipnopsihoterapie si dezvoltare personala:

1 .Tehnici de relaxare, vizualizare si imagerie dirijata
2 .Relaxare antistres (antrenament autogen SCHULTZ)
3 .Hipnopsihoterapie ericksoniana ;
4 .Hipnopsihoterapie clasica si moderna (ericksoniana);
5 .Hipnopsihoterapie intensiva ,de tipul 7/7 (7 transe in 7 zile;
6 .Psihoterapie si consiliere psihologica;
7.Psihoterapie ericksoniana (contine o relaxare cu imagerie dirijata + "discutii");:
8.Psihoterapie de grup, in hipnoza(relaxare profunda);
9.Profil de personalitate;
10.Meditatii ghidate (imagerie dirijata);
11.Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata +pregatire + antrenament autogen Schultz;
12.Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata + "discutii".;
13. tehnici de relaxare cu imagerie dirijata cu sugestii directe pentru eliminarea simptomului sau/si atingerea obiectivelor.

 


D.PROGRAME HIPNOPSIHOTERAPEUTICE


1."Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei" (in trei variante pshoterapeutice) 6-9-11 sedinte;
2."Autohipnoza" : 5 sedinte;
3."Training autogen Schultz"); 6-12 sedinte
4."Linistea inimii" (pentru eliminarea anxietatii;sentimente de frica, neliniste, griji, fobii, atacuri de panica): 7-10 sedinte;
5."Pacea mintii" (pentru eliminarea depresiei; sentimente de tristete, vinovatie, neputinta, suparare, furie): 7-10 sedinte;
6." Armonie interioara" (pentru echilibru emotional; liniste interioara, calm, relaxare, energie, putere personala): 7 sedinte;
7."Un drum, o menire" (clarificarea obiectivelor de viata, de suflet): 10 sedinte;
8."Libertatea de a alege"(eliminarea dependentelor de alcool, tutun, droguri, jocuri de noroc, substante, etc):
10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata);
Exista si varianta, intensiva si foarte complexa, de 5 transe hipnotice (echilibru emotional,invatarea autohipnozei, eliberarea de dependenta)
Exista o varianta si mai scurta, de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom, sedinta care poate sa fie suficienta, daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ), insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta, (in aceeasi forma sau cu alt scenariu), pana cand se obtine efectul dorit;
9. "Hipnoza in terapia durerii cronice" :12-24 sedinte;
10."Autocunoastere si dezvoltare personala" ; 10 sedinte;

 

PROGRAME SPECIALE

https://www.terapie-in-hipnoza.ro/articole-proprii/programe-hipnopsihoterapeutice/7180

 

 
Sunt, intr-un fel, doar initieri. Pentru aprofundari pe linia evolutiei spirituale, puteti cauta un mentor sau un maestru spiritual.
De obicei aceste programe se fac dupa ciclul I al terapiei de baza.Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati”sau "metafore" care va pot aduce unele informatii interesante si utile.
1".Calatorii in vieti anterioare": 3-5 sedinte; Pentru cei care stiu,deja, sa intre in transa hipnotica: 1-2 sedinte;
2."Pentru ultima oara"…(mesaj din lumea de dincolo); 3-5 sedinte; Pentru cei care stiu,deja, sa intre in transa hipnotica, o sedinta.Uneori doua sedinte.
3."Vocea interioara" (comunicarea cu mintea subconstienta): 2-3 sedinte; Pentru cei care stiu deja sa intre in transa,1-2 sedinte.
4."Iertarea" (vindecarea unor traume din trecut:identificare,catharsis,,restructurare cognitiva): 3-5 sedinte. Pentru cei care stiu deja sa intre in transa,2-3 sedinte;
5."Iubirea" (relatia de cuplu,dragoste,sexualitate,gelozie,depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte;
6."Iubirea de sine" (incredere in sine, imagine pozitiva de sine, acceptare…): 3-5 sedinte;
7."Evolutie spirituala"(entitati luminoase, voce interioara, intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;
8."Echilibrare energetica":5 sedinte;
9."Stare de bine" (liniste, calm, relaxare, energie): 3 sedinte; Pentru cei care stiu deja sa intre in transa, este suficienta o singura sedinta.

 

 

In acest cabinet se lucreaza, in principal, in transa hipnotica (relaxare profunda).
Este un cabinet de hipnopsihoterapie.

 

Se invata practicarea independenta (acasa sau oriunde, de unul singur ) a tehnicilor, ca instrument de eliminare a efectelor negative ale stresului, de echilibrare personala (fizica, emotionala, mentala, spirituala ), de optimizare si dezvoltare a persoanei.

Nu este suficient sa avem un instrument foarte bun, daca nu il folosim e ... ca si cum l-am pune intr-un depozit si am uita de el! Este foarte important lucrul cu tehnicile, intre sedintele de terapie, pentru a le invata (fixare, consolidare, trairea tehnicii din plin) si a le practica apoi ori de cate ori aveti nevoie. De asemenea puteti repeta, pe parcursul terapiei de baza (10 sedinte + AT Schultz), orice sedinta, de cate ori doriti.

 

 

Terapiile scurte sunt active, este important sa lucrati, sa faceti si dv. ceva intre sedinte, pentru a fixa si stabiliza efectele terapiei si pentru a continua sa va eliberati de stres. Prin practica, tehnicile devin deprinderi, ajungand sa faca parte din structura dv. de personalitate si, astfel, se desfasoara de la sine, fara efort (ca mersul pe bicicleta) oricand este necesar.
Nu este suficient sa dorim din tot sufletul ceva … si sa ni-l imaginam in detalii…
Este necesar sa actionam … sa facem ceva.
Pasi pe drumul spre atingerea obiectivelor.

 

E.SEDINTELE DE PREGATIRE A TRANSEI


1.Puteti opta pentru o pregatire completa care cuprinde 2 sedinte ce au in vedere stabilirea obiectivului terapiei si oferirea de informatii despre: hipnoza, mintea subconstienta, terapia ericksoniana, modul cum vor decurge sedintele, cum il poate ajuta pe client acest tip de terapie sa obtina ce vrea, sa se simta mai bine .

 

In prima sedinta de pregatire se fac exercitii de relaxare,de concentrare a atentiei spre interior, vizualizare si doua exercitii de imaginatie dirijata (la inceputul si sfarsitul sedintei) care au au rol de familiarizare cu modalitatea de lucru in hipnoterapie,de incalzire si de antrenament pentru inductia primei transei hipnotice (inductia primei transe hipnotice realizandu-se in a 3-a sedinta; detalii: ”o inductie prin relaxare“).

 

In cazul foarte rar (de obicei, cei care vin la mine au abilitati de a trai transa foarte dezvoltate, obtinand rapid transe profunde) in care o persoana ar reactiona prea putin la exercitiile din aceasta prima sedinta (nu poate sa se concentreze, nici sa se detaseze de exterior, se relaxeze foarte putin, nu -si poate inchipui nimic din ce-i sugerez, nu simte nicio senzatie in corpul sau), in a doua sedinta se face Antrenamentul autogen, ca sa invete sa se relaxeze si sa se concentreze pe corpul sau ,pe experienta pe care o traieste in interior, detasandu-se de exterior.
Antrenamentul autogen (tehnica de relaxare SCHULTZ) este o tehnica mai concreta si nu cere capacitati de vizualizare mai dezvoltate.
De aceea pot sa lucreze cu el, foarte usor, marea majoritate a oamenilor care isi doresc sa se relaxeze foarte profund si sa se simta extraordinar de bine, linistiti, calmi, energizati, odihniti si sa-si diminueze/elimine disconforturile fizice sau/si emotionale

 

In a doua sedinta de pregatire se fac exercitiile de imaginatie(teste de sugestibilitate) pentru a observa si clientul insusi cum reactioneaza corpul lui la cuvinte si in ce masura aceasta terapie (hipnoterapia, sugestoterapia) este potrivita pentru el.

 

Noi ne dam foarte repede seama daca aceast tip de terapie pe care noi il practicam, este potrivit pentru un client, stim chiar dupa primul exercitiu de imaginatie (in primele 10 min,din prima sedinta), insa este foarte important sa vada, sa simta si clientul insusi cum reactioneaza corpul lui la cuvinte… si cat de bine se poate simti.

 

La aceste exercitii nu exista raspunsuri corecte sau gresite ci doar grade diferite de transpunere in situatie. Ele ne dau informatii despre client, ne ajuta sa-l cunoastem mai bine si sa alegem cele mai bune tehnici de inductie pentru el, astfel incat sa obtina transa cea mai eficienta pentru el, ca sa-si atinga obiectivele terapiei.De multe ori, in modul in care reactioneaza apare si problema cu care a venit … si intelegem si mai bine si ii explicam si persoanei cum il va ajuta aceasta terapie s-o elimine.

 

Odata parcurse aceste sedinte de pregatire, ele nu vor mai trebui repetate niciodata si odata ce ati invatat sa intrati in transa, aceasta abilitate se pastreaza si veti putea veni pentru o singura sedinta, oricand veti dori; indiferent de pauza pe care o veti fi facut, veti reusi sa intrati intr-o transa la fel de profunda si sa traiti o experienta la fel de intensa ca in ultima zi a hipnopsihoterapiei.

 

Transa hipnotica va deveni o deprindere, va face parte din structura dv. de personalitate, devenind un bun castigat pentru totdeauna, un instrument de care va veti putea folosi oricand aveti nevoie sa va simtiti mai bine, sa aflati raspunsuri la intrebari, sa comunicati cu sinele dv. autentic, sa va auziti, mai bine, vocea interioara.

 

Dupa sedintele de pregatire, se lucreaza numai in hipnoza.
Efectele sunt puternice, rapide, surprinzatoare.
Starea de spirit este extrem de placuta.

 

2. In cazul in care aveti putine zile la dispozitie (cei care vin din alte orase) sau ati mai practicat tehnici asemanatoare si aveti deja foarte multe informatii, in domeniu, puteti opta pentru o pregatire medie:
- prima sedinta : discutii si exercitii;
- a doua sedinta : inductia transei hipnotice);

 

3. Puteti opta pentru o pregatire foarte scurta (relaxare, obiectivul terapiei, cateva informatii) urmata de inductia transei, chiar din prima sedinta.
Dezavantaj: lipsind pregatirea, antrenamentul, transa poate fi mai putin profunda; informatiile sunt putine.
Desigur, ca in orice alta activitate, cu cat este mai buna pregatirea, cu atat performanta este mai mare (prima transa este mai profunda).
De aceea, de regula, nu se induce transa in prima zi.

 

Aceasta nu exclude faptul ca exista persoane care, dupa o foarte scurta pregatire, au abilitatea de a experimenta o transa foarte profunda, chiar din prima zi.
Aceeasi optiune esta posibila si in cazul tehnicii de relaxare Schultz.

 

Putem, desigur, a lucram cu varianta de pregatire foarte scurta.
Aceasta varianta nu o recomandam, totusi, deoarece lipsa pregatirii se vede si, uneori, “graba strica treaba”.

 

Nu putem forta subconstientul nostru si este foarte important sa mergem in ritmul propriu al fiecarui client.
Varianta rapida cu inductia transei din prima sedinta cuprinde :
- un exercitiu de relaxare cu vizualizare creativa;
- o scurta prezentare (client si terapeut);
- stabilirea obiectivului terapiei;
- un test de sugestibilitate;
- transa hipnotica (inducere,aprofundare, scenariu psihoterapeutic, sugestii directe, iesirea din transa);
- discutie post-transa (5-10 min);
In cazul in care optati pentru varianta de pregatire foarte scurta, cu inductia transei din prima zi, sedinta dureaza 120 min. .

 

 

Frecventa sedintelor o stabiliti singuri, in functie de potentialul financiar, de timp, de motivatia de a obtine mai repede rezultate.
Ca principiu, toate cercetarile arata ca terapia intensiva (frecventa mare a sedintelor) este cea mai eficienta si cu rezultate rapide si stabile (datorate efectului de suprastructura , ca la repetitie).
In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine, linistiti, calmi, energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza, sedintele de 50 - 60 min. sunt suficiente.
Daca exista si o problema mai particulara, pe care vreti sa o rezolvati, sunt mai indicate sedintele complete, de 90 - 120 min.

 

F.CATEVA DETALII

COSTUL TOTAL al hipnoterapiei este in functie de:


1.varianta de pregatire:
- completa; doua sedinte;
- medie; o sedinta;
- scurta,cu transa hipnotica.

 

2. de tipul de sugestoterapie pentru care optati:
- hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana; 45 min/sed; 90 min/sed; 120 min./sed.
- sugestoterapie - tehnici de relaxare si imagerie dirijata; 45 min/sed.; 90 min./sed.120 min./sed.
- psihoterapie sugestiva - antrenament autogen Schultz; 45 min/sed.
3.de numarul de sedinte repetate in cadrul cabinetului.
Puteti face oricate repetitii doriti, pana cand obtineti efectul dorit.

 

 

STRUCTURA TEMPORALA SESIUNILOR:

 

1.Structura generala a unei sesiuni de 120 min:
diferite tehnici de relaxare si scenarii psihoterapeutice scurte.
discutie preliminara;
transa hipnotica: scenarii psihoterapeutice de baza, scenarii specifice, sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor;
discutie post-transa.

 

2.Structura generala a unei sesiuni 45 min.:
transa hipnotica: scenarii psihoterapeutice de baza, un scenariu specific (scurt), cateva sugestii directe, pentru atingerea obiectivelor ;

 

3 .Structura generala a Antrenamentului autogen SCHULTZ : - psihoterapie sugestiva:

 

A. Sedinte de 45 min.:
relaxare Schultz (A.T.) cu sugestii directe centrate pe simptom si pentru atingerea obiectivelor terapiei;

B
.Sedinte de 120 min:
tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;
discutie preliminara;
relaxare Schultz;
discutie post-transa.

 

 

Numarul sedintelor variaza in functie de:


- problema : disconfort fizic si/sau emotional/mental (emotii si/sau senzatii negative produse de stres; ganduri intruzive, ruminatii;atacuri de panica, fobii; tristete, dependente; obiceiuri nedorite, etc.)


- obiectiv (psihoterapie, invatarea autohipnozei sau a unor tehnici de relaxare, comunicarea cu mintea subconstienta, eliminarea unei dependente/obicei nedorit, regresie sau progresie temporala, clarificarea unor obiective de viata, imbunatatirea unor capacitati psihice: memorie, atentie, capacitate de invatare, vointa, cresterea increderii in sine, imbunatatirea imaginii de sine, redarea sperantei-incredere in eficienta proprie, cresterea puterii personale, recuperarea liberului arbitru si a puterii de decizie, etc.)

- potentialul
cu care vine clientul in terapie (motivatie, experienta, abilitatatea de a trai o transa hipnotica, perseverenta, capacitate de concentrare si refocalizare a atentiei, capacitate de invatare, curiozitate, flexibilitate, inteligenta, intuitie, etc.);


- istoria personala,


- structura de personalitate.


Reactia la tehnicile hipnopsihoterapeutice este in functie de potentialul clientului, conteaza mult istoria personala, structura de personalitate (prezenta trasaturilor de personaltate accentuate sau a tulburarilor psihice mai mult sau mai putin patologice).
Psihoterapia ericksoniana este o psihoterapie de scurta durata (12 - 24 sedinte), cu o sedinta pe saptamana poate dura 3-6 luni.

In hipnoza ericksoniana, numarul sedintelor poate fi redus la 12 (2 sedinte de pregatire + 10 sedinte de transa hipnotica). La acestea se adauga, intre transa 5 si transa 6, Antrenamentul autogen Schultz, o singura sedinta.

 

Lucrandu-se intensiv (sedinte + lucrul individual cu tehnicile sau /si cu videoclipurile, intre sedinte + sedintele repetate, la cerere, in cadrul cabinetului), durata hipnoterapiei poate fi mai scurta (aprox. 3 luni) .

 

Important este ca persoanele sa initieze schimbarea ("primul pas") intrucat, in 5-10 transe hipnotice, toti clientii invata sa faca foarte bine autohipnoza si pot continua sa lucreze si singuri (in autohipnoza), intarind efectele pozitive ale terapiei si amplificand schimbarile din viata lor, pentru a-si realiza menirea si a-si transforma visele in realitate.

 

Orice psihoterapie efectuata in transa are efecte mult mai puternice si astfel numarul sedintelor si durata psihoterapiei se poate scurta foarte mult.

 

Invatati sa faceti autohipnoza si puteti continua astfel, sa lucrati singuri pentru a continua schimbarile pozitive aparute.
Desigur, cei care doresc, pot sa faca terapia completa (24 sesiuni).


Important este sa initiem schimbarea intrucat, in 3 - 10 transe hipnotice, toti clientii invata sa faca foarte bine autohipnoza si pot continua sa lucreze si singuri.


Desigur transele facute la cabinet sunt mult mai complexe, mai interesante si mai profunde.
Fiecare transa are o structura a ei (alte scenarii psihoterapeutice), nimic nu se repeta (in structura de baza) si informatiille care vin din subconstient sunt mult mai interesante, utile, eficiente.
Structura sedintelor este complexa si, Incepand cu transa a 3-a, structura sedintelor devine foarte, foarte complexa (100 de scenarii psihoterapeutice).

 

G.VARIANTE HIPNOPSIHOTERAPEUTICE


1.VARIANTA MAXIMA:


Hipnopsihoterapie - 120 min/sedinta.


2.VARIANTA MEDIE:

Hipnoterapie clasica si moderna, ericksoniana - 45 min/sedinta


3.VARIANTA MINIMA: :
- Antrenamentul autogen Schultz/psihoterapie sugestiva - 45 min./sed..
- Tehnici de relaxare cu imagerie dirijata - 45 min./sed.

 


Puteti modifica:
- tipul de terapie: tehnici de relaxare cu imagerie dirijata, hipnoterapie ericksoniana, antrenament autogen Schultz,
- durata:45 min/sed.; 90 min./sed.,120 min./ sed. (sesiuni complete)
- si frecventa sedintelor: 1 - 3 sedinte/saptamana; sau chiar o sedinta la 10 zile sau chiar la 2 - 3 saptamani (in acest caz este foarte important sa lucrati singuri, intre sedinte, cu tehnicile invatate si/sau cu videoclipurile postate pe you tube, pentru a se mentine efectele terapiei).

 

Si desigur va puteti opri in orice moment (chiar si dupa sedinta de” pregatire-1″), sau puteti lua o pauza (de 1-3 saptamani) pentru a repeta "Tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata pentru eliminarea simptomelor, pe care le-ati invatat, revenind apoi pentru a continua cu oricare dintre tipurile de terapii pe care o simtiti mai potrivita pentru dv.

Numarul de sedinte
poate sa fie cuprins intre 5-12 sedinte, pentru cei care doresc sa faca doar ceva sau totul din ciclul I al terapiei. La acestea se adauga antrenamentul autogen Schultz (aveti, astfel, oportunitatea de a-l invata intr-o singura sedinta si, totodata, se inchide cercul relaxarii).

 

Ora sedintelor este bine sa se pastreze aceeasi, deoarece creierul se obisnuieste cu ea.
Daca tipul de terapie ales este mai simplu, mai scurt ca durata si cu o frecventa a sedintelor mai mica (o sedinta la 1-3 saptamani), probabil vor fi necesare mai multe sedinte.


Indiferent de varianta aleasa, se ajunge, in final, la acelasi rezultat: stare de bine, liniste, calm, energie, clarificarea obiectivelor de viata, eliminarea efectelor nocive ale stresului, eliberarea de dependente, recuperarea puterii personale, regasirea de sine, atingerea obiectivului stabilit de clientul insusi, la inceputul terapiei. Numarul de sedinte difera de la client la client, in functie de problema, obiectiv, potential, istoria de viata, structura de personalitate, diversi factori conjuncturali: suport afectiv, circumstante, oportunitati, etc.

 

Noi putem sa vedem, in primele doua sedinte de pregatire, daca acest tip de terapie, "prin sugestie", este potrivit pentru un anumit client (preia cuvintele, isi inchipuie, se relaxeaza, etc.). Nu putem, insa, sa anticipam pana la ce nivel de performanta poate clientul sa ajunga si cat de repede, deoarece performanta este determinata de foarte multi factori din existenta lui.

Este posibil sa va simtiti surprinzator de bine chiar dupa prima sedinta
.
Urmeaza fixarea si stabilizarea (consolidarea) efectelor (a starii pozitive de spirit ) si invatarea tehnicilor pentru a le practica autonom, astfel incat sa le puteti folosi pentru a va elibera de stresul cotidian, inerent, toata viata, oricand veti dori acest lucru.


Succes!

Servicii oferite:

  • Psihologie
  • Consiliere psihologică
  • Psihologie clinică
  • Coaching și dezvoltare personală
  • Autocunoaștere și accesarea potențialului interior
  • Consilierea carierei
  • Control și autocontrol comportamental și emoțional
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare
  • Gestionarea timpului
  • Managementul stresului
  • Psihoterapie individuală
  • Anxietate, atacuri de panică, fobii
  • Dependență de alcool
  • Dependență de droguri/medicamente
  • Dependență de jocuri de noroc
  • Depresie
  • Dificultăți de comunicare, relaționare, adaptare
  • Dificultăți în luarea deciziilor
  • Experiențe traumatice
  • Managementul conflictului
  • Managementul stresului la locul de muncă
  • Obezitate
  • Pierderea unei persoane dragi, divorț, separare, doliu
  • Renunțare la fumat
  • Retragere din viața socială
  • Stima de sine scăzută, devalorizare
  • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
  • Tulburări alimentare
  • Psihoterapie de cuplu
  • Certurile frecvente
  • Disfuncțiile sexuale
  • Gelozia, violența verbală, fizică și sexuală
  • Indecizia de a rămane în relație
  • Infidelitatea
  • Pregatirea pentru căsătorie
  • Sarcina nedorită de partener
  • Psihoterapie adolescenți
  • Anxietate, fobii, tulburări somatice de cauză psihică
  • Conduite agresive, violență, nervozitate, minciună, furt, fuga de acasă
  • Conflicte în familie, dificultăți de relaționare
  • Dependențe - alcool, droguri, fumat
  • Dificultăți de învățare, eșec școlar, absenteism, abandon
  • Probleme afective și sexuale
  • Stima de sine scăzută, depresie, tentative de suicid
  • Tulburări ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
  • Tulburări ale somnului, tensiune emoțională, incapacitate de a se relaxa
  • Psihoterapie de grup
  • Hipnoză
  • Combaterea durerii - migrene, dureri asociate bolilor cronice, naștere
  • Controlul greutății corporale
  • Creşterea performanţelor- concentrare, memorie, îmbunătățire aptitudini psiho-fizice
  • Eliberarea de obiceiurile nedorite: bâlbâiala, ticuri, bruxism, enurezis diurn/nocturn, ros unghiile
  • Eliminarea dependenței de droguri, alcool sau nicotină
  • Hipnoanaliza
  • Hipnoterapia cognitiv-comportamentală
  • Hipnoterapia durerii
  • Hipnoterapia Ericksoniană
  • Hipnoterapia tradițională
  • Managementul stresului
  • Reducerea/eliminarea simptomelor în unele boli cronice
  • Tratamentul disfuncțiilor sexuale - ejaculării precoce, impotenței, frigidității, vaginismului etc
  • Tratamentul insomniei
  • Tratamentul unor afecțiuni psihice - probleme emoționale, anxietate, depresie, fobii, obsesii
  • Psihoterapie online
  • Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Articole

Recomandari

10
a votat pe 12-12-2017 cu nota
Andreea J

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Recomand cu încredere acest cabinet unde veți trăii experiente unice, minunate. Cu ajutorul terapiei prin hipnoza veți reuși să vă eliberati de tot stresul de zi cu zi, de teama, de emoții și gânduri negative , etc. Doamna psiholog Nicoleta Boghianu, este o persoană minunată !!! Va multumesc doamna Nicoleta Boghianu!

10
a votat pe 29-09-2017 cu nota
Iuliana

Ultima vizita la cabinet: august 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Am început terapia prin hipnoză cu doamna Boghianu in luna iunie si am terminat la începutul lui august ( fiind din București nu am putut ajunge foarte des) si pot spune ca sunt mândră de mine si de realizările făcute cu ajutorul dansei.Am reușit să scap de un viciu pe care îl aveam de 15 ani in cateva zile ( dependenta de nicotina) si sa ma mobilizeze pt a - mi atinge țelul pe care îl credeam aproape imposibil! Viata mea începe să se schimbe numai in bine, recomand cu incredere acest om minunat !

10
a votat pe 02-07-2017 cu nota
Gilda

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
O experienta,care mi-a schimbat stilul de viata,modul de a gandi si felul de a iubi.O recomand cu toata increderea,fara nici un fel de retinere pe doamna Boghianu care este un adevarat profesionist,dar si pe baiatul dansei.

10
a votat pe 15-03-2017 cu nota
Adriana Puscasu

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
O experiență incredibilă ce a depășit cu mult aşteptările inițiale. Am apelat pentru a obține "imposibilul" intr-un timp scurt, și am realizat imediat că "imposibilul" vizat inițial a devenit rapid cea mai mică dintre reușite... intr-un moment extrem de dificil in viata mea. Programul dânsei complex, atât de bine construit după o vastă experiență, s-a pliat perfect pe nevoile mele, cu rezultate imediate, surprinzătoare, pentru care ii voi fi mereu recunoscătoare.

10
a votat pe 14-09-2016 cu nota
Mariana

Ultima vizita la cabinet: august 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Terapia prin hipnoza pe care am urmat-o cu d-na Boghianu a fost solutia salvatoare in momentul cel mai greu din viata mea .Am inceput terapia cu dumneaei si cu fiecare sedinta imi regaseam usor locul pe orbita.A fost un “restart” pentru mine acea terapie.Nu voi putea uita niciodata,ultima sedinta,care a fost stabilita,cred,la un alt nivel,mult mai inalt si mi-a confirmat faptul ca Universul lucreaza prin oameni. De atunci viata mea este cu totul alta,cu mult diferita fata de ce era. Recomand cu incredere terapia prin hipnoza ori de cate ori simtiti ca nu puteti gasi raspuns la ceea ce va framanta,asfel veti gasi soltutia lucrand cu subconstientul prin intermediul hipnozei…esential pentru a gasi echilibrul si calea,dupa parerea mea. Ii multumesc d-nei Boghianu,un profesionist adevarat ,care se face “vinovata” pentru faptul ca am renascut si vad esentialul din viata.

10
a votat pe 28-10-2015 cu nota
nicu

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
A fost o experienţă extraordinară. Am învăţat multe şi mă simt foarte bine.

10
a votat pe 25-10-2015 cu nota
Micu Georgiana

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Este foarte bine.

10
a votat pe 05-01-2013 cu nota
Oana C

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
In urma sedintelor de hipnoterapie am redevenit un om normal... cu pofta de viata, cu speranta si in credere in sine. Gandurile pozitive le-au luat locul celor negative. Viata mea s-a schimbat , pt mine e un nou inceput. Am sa consider aceste sedinte ca fiind cadoul divin de sarbatori. Ii multumesc doamnei Nicoleta Boghianu caci m-a invatzat sa accept si sa primesc lumina in suflet.... Din punctul meu de vedere, e un excelent hipnoterapeut si o recomand din toata inima. Acum zambeeesc ...... si o fac cu toata fiintza mea !

10
a votat pe 28-11-2011 cu nota
iulia

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Este singurul psiholog alaturi de care am experimentat hipnoza, desi am incercat si cu alti terapeuti; dansa este foarte buna

Cabinet de hipnopsihoterapie Boghianu Nicoleta
Recomandă
Recomandă acest cabinet

Dați o notă și scrieți câteva cuvinte despre experiența dvs pozitivă legată de acest cabinet.

Toate campurile sunt obligatorii.
Penalizăm cabinetele cu autorecomandări!

Trimite(Share) pe Facebook
Mergi sus
Trimite linkul pe Whatsapp