Cabinet de hipnopsihoterapie Boghianu Nicoleta

Nota 10 din 6 recomandari
112751 vizite
Locatie: Constanta, jud Constanta, Str. Nalbei nr. 3, Bl. L118 B, Sc. B, Et. 4, Ap. 39 (interfon 39) (zona Casa de cultura)
Telefon: 0744241591
Website: http://terapie-in-hipnoza.ro/
“Descopera cea mai potrivita transa pentru atingerea obiectivelor tale !”

6.09.09

Prof.univ.dr.Ion Dafinoiu,
Presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza clinica,Relaxare si Terapie Ericksoniana

I.TERAPIE IN HIPNOZA de scurta durata (5-12 sedinte),centrata pe obiectiv (stare de bine ,eliberare de stres,echilibru emotional, invatarea autohipnozei,eliberare de dependente sau ticuri ,diminuarea simptomelor psihosomatice,etc) si pe viitor (nu pe trecut)…Regresia hipnotica pentru aflarea cauzei profunde (inconstiente) a problemei,si vindecarea traumelor emotionale,a ranilor sufletesti…se face in transa a sasea,cand ati invatat deja autohipnoza si aveti un control bun asupra starii de transa hipnotica … Toate celelalte transe hipnotice au ca obiectiv starea de liniste sufleteasca si pace a mintii….clarificarea obiectivelor de viata,activarea resurselor psihice (emotionale si mentale ),eliminarea simptomelor si a obstacolelor in atingerea scopurilor …

II. Antrenament autogen SCHULTZ ,cea mai importanta si cea mai eficienta tehnica de relaxare din lume ,cel mai bun instrument de lupta contra stresului,conceputa si fundamentata stiintific de psihiatrul neamt I .H. Schultz.


III. Meditatii ghidate(imagerie dirijata) - aproape orice scenariu psihoterapeutic (din primele 5 sesiuni din ciclul I-pentru incepatori) poate sa fie trait si la nivel de meditatie.In acest caz nu se mai face inductia transei hipnotice si se experimenteaza un singur scenariu (scurt) intr-o sedinta..Sedinta dureaza 30 min si costa 75 ron.

Concluzii:


Prima sedinta este de pregatire si stabilire a obiectivului terapiei (ce doriti sa obtineti).

A doua sedinta poate sa fie :

-”pregatire-2″,

-hipnopsihoterapie,

-antrenament autogen Schultz,

-relaxare cu imagerie dirijata,

-meditatie ghidata( imagerie dirijata).

Diferentele intre tipurile de terapii :hipnoterapie (sedinta de 50/90min), relaxare cu imagerie dirijata,antrenament autogen Schultz, meditatie) oferite in cadrul acestui cabinet ,sunt mari.

Trasa hipnotica are un rol esential in trairea experientei terapeutice…Scopul principal al hipnozei nu este relaxarea ci absorbtia intr-o realitate imaginata , focalizarea atentiei pe realitatile interioare.Experienta traita este cu atat mai intensa si mai complexa cu cat transa este mai profunda…

Videoclipurile postate pe youtube nu sunt transele din ciclul I al terapiei.Terapia este cu mult mai complexa,iar sedintele au alta structura,alte scenarii psihoterapeutice,alte sugestii centrate pe obiectiv.Mici asemanari sunt doar in doua videoclipuri,dar si in acestea structura este alta si exista si multe alte lucruri in plus….ce tin de specificitatea cazului….

Singurul care este intr-o masura mai mare asemanator ,este antrenamentul autogen…dar pentru a putea lucra cu el ,este recomandabil sa faceti cel putin 5 transe in cabinet.Si in cazul lui,structura ,ritmul,scenariile psihoterapeutice se schimba mereu ,in functie de fiecare subiect in parte, de obiectivul psihoterapiei si de stadiul terapiei.
Din ciclul II al terapiei nu exista nimic (niciun videoclip) postat pe you tube.
Este foarte important sa invatati sa intrati in transa cu un hipnoterapeut,pentru ca, astfel,veti reusi sa invatati foarte repede (in heterohipnoza) si veti putea profita la maximum de transele postate pe you tube.
Avantajul pe care il ofera acest cabinet este ca puteti lucra cu videoclipurile postate pe you tube ,atat intre sedinte cat si dupa incheierea terapiei ,ori de cate ori simtiti nevoia .

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjZUwaB117wU_dQs6UJG0a7xbOG5Ee3_Y

Cei care au facut terapie,in cabinet,au in mod automat,acces la toate cele 15 videoclipuri (daca am adresa de e-mail) postate pe you tube…stiind din start ca acestea nu sunt ceea ce au facut in cabinet !

Program:


Luni-Sambata:
10.00-20.00;
Duminica: 13.00-18.00,

Numai cu programare la tel: 0770 241 591

Timp : 30/50/90 min /sedinta;

Investitie standard :

A.Psiholog specialist psihoterapeut Nicoleta Boghianu

CIP nr. inreg CPR :1CT1705;
CIF: 26895210;
Programari la tel: 0770 241 591

1) 100 ron,antrenamentul autogen Schultz;50 min.
2) 100 ron,relaxare cu imagerie dirijata;50 min.
3)Antrenament autogen Schultz + imagerie dirijata :120 ron /60 min;
4) 150 ron,hipnoza ericksoniana;50 min.(“transa principala” =relaxare profunda + scenarii psihoterapeutice)
5) 200 ron ,hipnopsihoterapie;90 min.( relaxare cu imagerie dirijata + “transa principala”)
6) 75 ron,meditatie ghidata (imagerie dirijata);30 min.
7) 75 ron,relaxare cu imagerie dirijata;30 min.
8. 150 ron/50 min,sedinta de pregatire(contine o relaxare cu imagerie dirijata )
9. 200 ron/90 min sedinta de pregatire ( contine doua relaxari cu imagerie dirijata )
10) 150 ron. psihoterapie ericksoniana;50 min. (contine o relaxare cu imagerie dirijata )
11. psihoterapie si consiliere psihologica ( discutam,stabilim obiective ) :120 ron/ 50 min.

Anunt important:

1.Persoanele care au facut deja un numar de sedinte (nu conteaza cate ) cu psihoterapeut Nicoleta Boghianu si au luat o pauza ( nu conteaza cat de mare sau mica),pot continua terapia, exact de acolo de unde au ramas ,cu psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov (cu preturile lui).Mentionam ca amandoi lucram cu acelasi program de hipnopsihoterapie ,pe care il adaptam ,maximal,nevoilor,obiectivelor si personalitatii dv.
2.Cei care vin acum in terapie si doresc sa faca 1-3 transe ( + 2 sedinte de pregatire) ,cu psih.Nicoleta Boghianu pot sa continue apoi hipnoterapia cu psih.Adrian Victor Gavrilov.Cum doriti…
3. Oricand doriti si de cate ori doriti,puteti continua terapia trecand la celalalt terapeut (din cei doi care lucreaza in acest cabinet),fara niciun fel de probleme…
Folosim amandoi acelasi program de hipno-psihoterapie.

Noi va uram succes!


B.Psiholog clinician,psihoterapeut Adrian Victor Gavrilov

CIP nr. inreg.CPR : 1 CT 6880/17.02.2017; CIF:37220153;

Programari la tel: 0744 812 076

1.1.Psihoterapie individuala:

-hipnoza ericksoniana:80 ron/ 50 min/sedinta;

-hipnopsihoterapie clasica si moderna :120 ron/ 90 min/sedinta;

-relaxare cu imagerie dirijata :60 ron/ 50 min/sedinta;

-antrenament autogen Schultz :50 ron/ 50 min/sedinta.

-antrenament autogen Schultz + imagerie dirijata : 70 ron/ 60 min/sedinta


- psihoterapie si consiliere psihologica : 70 ron/50min/sedinta;

- prima si a doua sedinta de pregatire ;80 ron/50min sau 120 ron/ 90 min (contin o relaxare/ doua relaxari cu imagerie dirijata)


1.2. Psihoterapie grup mic ( 2-5 persoane):

-40 ron/60 min;

-60 ron/90 min

1.3.Psihoterapie grup mare (10 persoane):

- 25 ron/60 min;

- 35 ron/90 min.

Este important sa cititi care este structura temporala a sedintelor (pct .F: Cateva detalii),pentru a va sintetiza informatiile astfel incat sa va incadrati in timpul pe care vi l-ati prestabilit .

Daca vreti sa anulati o programare, regula generala in psihoterapie este” sa anuntati cu 24 de ore inainte,iar in cazul in care nu anuntati si vreti sa continuati terapia, trebuie sa platiti sedinta la care nu ati fost”.Eu accept sa ma anuntati si in aceeasi zi ,pana in ora 12 ,e suficient un mesaj scurt pe tel 0770241591.Daca nu anuntati ,se revine la regula generala :” daca vreti sa continuati terapia trebuie sa platiti sedinta la care nu ati fost”(150 ron)

Hipnoza moderna, ericksoniana este o terapie scurta,centrata pe simptom si orientata spre obiectiv si presupune trairea unor experiente in transa (ca si cum am visa ,stiind ca visam),experiente care sunt in functie de metaforele ,tehnicile,scenariile psihoterapeutice (scrise de specialisti -americani,englezi,francezi,italieni) folosite in cadrul sedintelor,si care au rolul sa activeze potentialului latent al clientului, resurselor sale din subconstient ,ajutandu-l sa gaseasca raspunsurile si solutiile la problemele sale, folosindu-se de experienta sa de viata si de aptitudinile,talentele,capacitatile si abilitatile sale.

Este o interventie structurata,standardizata in procent foarte mare,fara a exclude catusi de putin individualizarea terapiei.Eu folosesc, in terapia de 10-12 sedinte, in jur de 35-40 de scenarii psihoterapeutice in sedintele de 50 min,si aprox. 70 de scenarii psihoterapeutice in sedintele complete (de 90 min).Fiecare sedinta are structura ei si nu se repeta nimic,niciodata.Imbinarea scenariilor este atat de armonioasa incat veti avea senzatia unei singure experiente ,foarte placuta si extrem de coerenta,scenariile intarindu-se si implinindu-se reciproc…Cu fiecare pas inainte terapia devine din ce in ce mai complexa si mai interesanta , va veti descoperi solutiile,calea proprie si resursele de care aveti nevoie pentru a va implini visele.

In cazul in care unele persoane doresc sa vorbeasca mai mult (sa povesteasca ,sa intrebe..),si sedinta se prelungeste peste timpul programat(exista sesiuni de 50 min sau sesiuni de 90 min) ,atunci se plateste in functie de timpul alocat ,insa este indicat ca aceste discutii sa aibe loc intr-o sedinta separata (in alta zi ,la alta ora) de sesiunea de hipnoza….pentru a va bucura in totalitate de efectul benefic (liniste,calm,stare de bine) al relaxarii.Sunt primiti in terapie clienti cu varste cuprinse intre 18-55 ani.

Daca doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine,linistiti,calmi,energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza,sedintele de 50 min.,sunt suficiente.Dar experienta traita in transa se reduce si ea la jumatate.Daca exista si o problema mai particulara ,pe care vreti sa o rezolvati,sunt mai indicate sedintele complete,de 90 min.(200 ron; hipnoza fractionata,contin o relaxare cu imagerie dirijata+transa principala).

Numar sedinte: :

- ciclul I: 5-12 sedinte (“sesiuni”);

- ciclul II: 5-12 sedinte (“sesiuni”);

Frecventa: 1-3 sedinte/saptamana;Se poate si mai rar dar se diminueaza mult efectele….

Sedintele repetate la cerere , au reducere 30% si dureaza 30 min.

O terapie de poveste…

O terapie ca un vis…

Un vis in care visezi o poveste…

o poveste despre viata ta…

ce a fost…ce este… si mai ales….mai ales…

cum ai dori sa fie!

Atentie!

1.Acesta este un cabinet de hipno-psihoterapie.
http://www.psihoterapie.ro/Certificari-si-registre/Modalitati-psihoterapeutice
In hipno-psihoterapie, terapia are loc in transa hipnotica.
Catharsisul (descarcarea emotionala),restructurarea cognitiva,etc.,au loc in transa hipnotica.
Discutiile preliminare transei hipnotice dureaza 10- 15 minute(maxim) si au rolul de a pregati transa principala.

Conceptualizarea clinica a cazului se face in prima sedinta de pregatire,maxim si in a doua sedinta de pregatire.

2.Nu este hipnoza de estrada,nu sunt un hipnotizator care face spectacol.
Este terapie in hipnoza ,sunt psiholog,psihoterapeut si hipnoterapeut.
In sedintele de pregatire a transei ,primiti foarte multe informatii si experimentati deja modalitatea de lucru… din hipnopsihoterapie.
Pentru cei care nu se asteapta sa-i pun sa sara intr-un picior…sau sa faca precum gaina,sau sa cada din picioare,etc….experienta este foarte interesanta,placuta si utila.Efectele sunt rapide si intense,desigur conteaza si potentialul cu care veniti deoarece “hipnoza acceseaza resursele din inconstientul nostru”(prof. univ, dr. Irina Holdevici,prof. univ. dr. Ion Dafinoiu)
Este cu adevarat o experienta unica.

CUPRINS

A. AVANTAJE PE CARE LE PUTETI OBTINE CU AJUTORUL HIPNOTERAPIEI;
B. CONTRAINDICATIILE HIPNOTERAPIEI;
C. SERVICII OFERITE DE ACEST CABINET;
D. PROGRAMELE HIPNOPSIHOTERAPEUTICE ALE CABINETULUI;
E. SEDINTELE DE PREGATIRE A TRANSEI;
F. CATEVA DETALII (pret,durata);
G. VARIANTE HIPNOPSIHOTERAPEUTICE;
H. CONCLUZII;
I. ” LOCUL TAU SPECIAL….”

A.AVANTAJE PE CARE LE PUTETI OBTINE CU AJUTORUL HIPNOTERAPIEI:

1. Eliminarea insomniei
2. Cresterea relaxarii si eliminarea tensiunilor
3. Cresterea concentrarii si o focalizare mai buna
4. Imbunatatirea memoriei
5. Imbunatatirea reflexelor
6. Cresterea increderii in sine
7. Controlul durerii
8. Imbunatatirea vietii sexuale
9. Imbunatatirea organizarii si a eficientei
10. Cresterea motivarii
11. Imbunatatirea relatiilor cu ceilalti
12. Incetinirea procesului de imbatranire
13. Facilitarea unui drum mai bun in cariera
14. Eliminarea anxietatii si a depresiei
15. Depasirea starii aparute in urma pierderii unei personae dragi
16. Eliminarea durerilor de cap, inclusiv a migrenelor
17. Eliminarea alergiilor si a afectiunilor pielii
18. Fortificarea sistemului imunitar pentru a rezista la orice boala
19. Eliminarea obiceiurilor proaste, a fobiilor si a altor tendinte negative (comportamente autodistructive)
20. Imbunatatirea capacitatii de a lua hotarari
21. Atragerea in viata dumneavoastra a unor oameni si a unor circumstante generale de mai buna calitate
22. Imbunatatirea capacitatii de a castiga si de a nu pierde bani
23. Eliminarea comportamentului obsesiv-compulsiv
24. Imbunatatirea calitatii generale a vietii
25. Imbunatatirea capacitatilor psihice – perceptie extrasenzoriala, meditatie, proiectie astrala (decorporalizare), telepatie, sondarea mintii supraconstiente, etc
26. Eliminarea fricii de moarte prin cunoasterea vietilor trecute si viitoare
27. Atragerea in viata a unui suflet-pereche
28. Stabilirea si mentinerea armoniei corpului, a mintii si a spiritului.”

(Dr. Bruce Goldgerg : “Vindecarea spirituala “,pg. 247-248)

Contraindicatiile hipnoterapiei:
- psihoze: schizofrenii, paranoia, psihoza maniaco-depresiva.
- ADHD (atentie deficitara, hiperdinamism).
- epilepsie.
- tulburari de personalitate de tip borderline, paranoid, impulsiv-exploziv (psihopati).
- Alzheimer si alte boli degenerative de acest gen.
- retard mental.

Linistea interioara

Linistea interioara...este primul pas pe drumul spre satisfacerea dorintelor de suflet….

” Cand te raneste o sageata otravita este important s-o scoti mai intai;
nu este momentul sa te intrebi …
de unde vine…cine a tras-o…sau ce otrava poarta.”
Dalai Lama

C.SERVICII OFERITE IN ACEST CABINET

1 .Tehnici de relaxare,vizualizare si imagerie dirijata ;sedinta: 30 min. ; 75 ron.
2 .Relaxare antistres (antrenament autogen SCHULTZ);sedinta: 50 min ;100 ron.
3 .Hipnoterapie ericksoniana ;sedinta: 50 min.; 150 ron.
4 .Hipnopsihoterapie clasica si moderna (ericksoniana);sedinta: 90 min; 200 ron.
5 .Hipnopsihoterapie intensiva ,de tipul 7/7 (7 transe in 7 zile; 150/200 ron ; 50/90min ).
6 .Psihoterapie si consiliere psihologica :120 ron/50 min (60 ron/30 min);
7.Psihoterapie de grup,in hipnoza(relaxare profunda); 90 min/sedinta;25 ron/sedinta /persoana.
8.Profil de personalitate;2 sedinte: 250ron (2 ore si 30 min.).
9.Meditatii ghidate(imagerie dirijata) :sedinta: 30 min ; 75ron.
10.Relaxare cu imagerie dirijata +pregatire + antrenament autogen Schultz;90 min./sedinta/200ron.
11.Relaxare cu imagerie dirijata;50 min/sedinta/100 ron.

….

D.PROGRAME HIPNOPSIHOTERAPEUTICE, oferite in acest cabinet

-sunt cuprinse in ciclul I :

1.Nasterea fara dureri cu ajutorul hipnozei (in trei variante pshoterapeutice;sunt descrise aici):50-90min/sedinta;6-9-11 sedinte;

2.Autohipnoza (detalii aici): 5 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte de 90 minute;

3.Training autogen Schultz (detalii aici); 6-12 sedinte:sedinte de 50-60 minute;

4.Linistea inimii (pentru eliminarea anxietatii;sentimente de frica,neliniste,griji,fobii,atacuri de panica): 7-10 sedinte; sedinte de 50 minute sau sedinte de 90 minute;

5.Pacea mintii (pentru eliminarea depresiei;sentimente de tristete,vinovatie,neputinta,suparare,furie): 7-10 sedinte; 50/90min/sedinta;

6. Armonie interioara(pentru echilibru emotional;liniste interioara,calm,relaxare,energie,putere personala): 7 sedinte; 50/90min/sedinta;

7.Un drum ,o menire(clarificarea obiectivelor de viata ,de suflet): 10 sedinte; 50/90min/sedinta;

8.Libertatea de a alege( eliminarea dependentelor de alcool,tutun,droguri,jocuri de noroc,substante,etc)):

-10 sedinte ( 7 sedinte pentru echilibru interior +3 sedinte centrate pe simptom si clarificarea obiectivelor de viata); 50/90min/sedinta;

-exista si varianta, intensiva si foarte complexa,de 5 transe hipnotice (echilibru emotional,invatarea autohipnozei,eliberarea de dependenta)

Exista o varianta si mai scurta ,de doua sedinte (una pentru pregatire si a doua pentru administrarea scenariului si a sugestiilor centrate pe simptom,sedinta care poate sa fie suficienta,daca persoana continua sa lucreze singura(autohipnoza ) ,insa de obicei cea de-a doua sedinta se repeta,(in aceeasi forma sau cu alt scenariu), pana cand se obtine efectul dorit; 90 min./sedinta;

9 Hipnoza in terapia durerii cronice :12-24 sedinte;50/90 min.

10.Autocunoastere si dezvoltare personala ; 10 sedinte;50/90min

….

Programe speciale

Sunt doar initieri,pentru aprofundari pe linia evolutiei spirituale ,cautati un mentor sau un maestru spiritual.
De obicei aceste programe se fac dupa ciclul I al terapiei de baza.Unele dintre ele le puteti privi ca pe niste “curiozitati” care va pot aduce unele informatii interesante si utile.

1.Calatorii in vieti anterioare: 3-5 sedinte; 90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu,deja, sa intre in transa hipnotica:1-2 sedinte;

2.Pentru ultima oara…(mesaj din lumea de dincolo); 3-5 sedinte; 90 min/sedinta.

Pentru cei care stiu,deja sa intre in transa hipnotica sedinta.Uneori doua sedinte.

3.Vocea interioara (comunicarea cu mintea subconstienta): 2-3 sedinte; 50/90 min..

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa,1-2 sedinte.

4.Iertarea (vindecarea unor traume din trecut:identificare,catharsis,,restructurare cognitiva): 3-5 sedinte.

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa,2-3 sedinte;50/90 min.

5.Iubirea(relatia de cuplu,dragoste,sexualitate,gelozie,depasirea tristetii dupa ruperea/pierderea unei relatii): 3-7 sedinte; 50/90 min./sedinta;

6.Iubirea de sine(incredere in sine,imagine pozitiva de sine,acceptare…): 3-5 sedinte; 50/90 min./sedinta

7.Evolutie spirituala(entitati luminoase,voce interioara,intalnirea cu sinele superior): 3-9 sedinte;50/90 min./sedinta;

8.Echilibrare energetica:5 sedinte; 30/50 min./sedinta;

9.Stare de bine (liniste,calm,relaxare,energie): 3 sedinte; 30/50/90 min/sedinta;

Pentru cei care stiu deja sa intre in transa,este suficienta o singura sedinta.Ciclul II,pentru dezvoltare personala, este mai complex si cuprinde 3 module principale :

-modulul ” Sanatate;”;1-4 transe hipnotice;

-modulul “Bani”(succes,prosperitate);2-3 transe hipnotice;

-modulul :Iubire”,3 transe hipnotice.

Modulul “Sanatate” are si 3 module optionale: “Iertare”(2 transe),”Durere”(4 transe),”Echilibrare energetica”(3 transe).

Ciclul II cuprinde ,de asemenea si modulul optional “Evolutie spirituala”(PLT),2+3 transe hipnotice..

Ciclul II il fac doar cei avansati (au facut deja ciclul I) si care isi doresc o dezvoltare si o imbunatatire mai accentuata in planurile : personal,familial ,cuplu,profesional,social,spiritual.Este o alegere care va apartine in totalitate.In acest cabinet se lucreaza ,in principal, in transa hipnotica (relaxare profunda).

Este un cabinet de hipnopsihoterapie.

Se invata practicarea independenta (acasa sau oriunde,de unul singur ) a tehnicilor,ca instrument de eliminare a efectelor negative ale stresului,de echilibrare personala (fizica,emotionala, mentala ,spirituala ),de optimizare si dezvoltare a persoanei,pentru ca ,degeaba avem un instrument foarte bun,daca nu il folosim.Nu este suficient sa dorim din tot sufletul ceva ….si sa ni-l imaginam in detalii…este necesar si sa actionam …sa facem ceva… pasi pe drumul spre atingerea obiectivelor (vezi “Riscul”).

….

E.SEDINTELE DE PREGATIRE A TRANSEI

1 .Primele doua sedinta de pregatire,dureaza 50/90 min,fiecare, si costa 150/200 ron/sedinta Ele au in vedere fixarea obiectivului terapiei si oferirea de informatii despre hipnoza ,mintea subconstienta, terapia ericksoniana,modul cum vor decurge sedintele,cum il poate ajuta pe client acest tip de terapie sa obtina ce vrea,sa se simta mai bine .

In prima sedinta de pregatire se fac exercitii de relaxare,de concentrare a atentiei spre interior, vizualizare si doua exercitii de imaginatie dirijata (la inceputul si sfarsitul sedintei) care au au rol de familiarizare cu modalitatea de lucru in hipnoterapie,de incalzire si de antrenament pentru inductia primei transei hipnotice (inductia primei transe hipnotice realizandu-se in a 3-a sedinta ;detalii :”o inductie prin relaxare“).

In cazul foarte rar (de obicei,cei care vin la mine au abilitati de a trai transa foarte dezvoltate,obtinand rapid transe profunde) in care o persoana ar reactiona prea putin la exercitiile din aceasta prima sedinta (nu poate sa se concentreze,nici sa se detaseze de exterior, se relaxeze foarte putin ,nu -si poate inchipui nimic din ce-i sugerez,nu simte nicio senzatie in corpul sau),in a doua sedinta se trece direct pe Antrenamentul autogen (daca clientul doreste ),ca sa invete sa se relaxeze si sa se concentreze pe corpul sau ,pe experienta pe care o traieste in interior,detasandu-se de exterior.Antrenamentul autogen (tehnica de relaxare SCHULTZ) este o tehnica mai concreta si nu cere capacitati de vizualizare mai dezvoltate.De aceea pot sa lucreze cu el,foarte usor, marea majoritate a oamenilor care isi doresc sa se relaxeze foarte profund si sa se simta extraordinar de bine,linistiti,calmi,energizati ,odihniti…..sa-si diminueze/elimine disconforturile fizice sau/si emotionale…

In a doua sedinta de pregatire se fac exercitiile de imaginatie(teste de sugestibilitate) pentru a vedea si clientul insusi cum reactioneaza corpul lui la cuvinte si in ce masura aceasta terapie (hipnoterapia,sugestoterapia)este potrivita pentru el.Personal ,imi dau seama foarte repede daca aceast tip de terapie pe care eu il practic, este potrivit pentru un client,stiu chiar dupa primul exercitiu de imaginatie (in primele 10 min,din prima sedinta),insa este foarte important sa vada ,sa simta si clientul insusi cum reactioneaza corpul lui la cuvinte…si cat de bine se poate simti….

La aceste exercitii nu exista raspunsuri corecte sau gresite ci doar grade diferite de transpunere in situatie.Ele imi dau mie informatii despre client,ma ajuta sa-l cunosc mai bine si sa aleg cele mai bune tehnici de inductie pentru el ,astfel incat sa obtina transa cea mai eficienta pentru el ,ca sa-si atinga obiectivele terapiei.De multe ori ,in modul in care reactioneaza apare si problema…cu care a venit….si inteleg si mai bine si ii explic si lui ….cum il va ajuta aceasta terapie ca s-o elimine…

Odata parcurse aceste sedinte de pregatire ,ele nu vor mai trebui repetate niciodata si odata ce ati invatat sa intrati in transa ,aceasta abilitate se pastreaza si veti putea veni pentru o singura sedinta ,oricand veti dori;indiferent de pauza pe care o veti fi facut ,veti reusi sa intrati intr-o transa la fel de profunda si sa traiti o experienta la fel de intensa ca in ultima zi a hipnopsihoterapiei…..transa hipnotica va deveni o deprindere,va face parte din structura dv. de personalitate ,devenind un bun castigat pentru totdeauna,un instrument de care va veti putea folosi oricand aveti nevoie sa va simtiti mai bine,sa aflati raspunsuri la intrebari,sa comunicati cu sinele dv. autentic,sa va auziti,mai bine, vocea interioara….

Dupa sedintele de pregatire, se lucreaza numai in hipnoza.
Efectele sunt puternice, rapide ,surprinzatoare.
Starea de spirit este extrem de placuta .

In cazul in care aveti putine zile la dispozitie (cei care vin din alte orase) sau ati mai practicat tehnici asemanatoare si aveti deja foarte multe informatii ,in domeniu,exista si posibilitatatea de a opta pentru:

2 . o pregatire medie (prima sedinta : discutii si exercitii;a doua sedinta : inductia transei hipnotice);
3 . sau o pregatire foarte scurta (relaxare,obiectivul terapiei, cateva informatii) urmata de inductia transei,chiar de la prima sedinta.Sedinta dureaza 90 min si costa 200 ron.Dezavantaj: lipsind pregatirea,antrenamentul,transa poate fi mai putin profunda; informatiile sunt putine…

Desigur,ca in orice alta activitate ,cu cat este mai buna pregatirea ,cu atat performanta este mai mare (prima transa este mai profunda).
De aceea ,de regula, nu se induce transa in prima zi…Aceasta nu exclude faptul ca exista persoane care ,dupa o foarte scurta pregatire, au abilitatea de a experimenta o transa foarte profunda,chiar din prima zi ….
Aceeasi optiune esta posibila si in cazul tehnicii de relaxare Schultz.

Pentru mine este mai putin solicitant sa lucrez cu varianta de pregatire foarte scurta insa aceasta varianta nu o recomand,totusi , deoarece lipsa pregatirii se vede si “graba strica treaba”, nu putem forta subconstientul si este foarte important sa mergem in ritmul propriu al fiecarui client.

Varianta rapida cu inductia transei din prima sedinta cuprinde :
- un exercitiu de relaxare cu vizualizare creativa;
-o scurta prezentare (client si terapeut);
-stabilirea obiectivului terapiei;
-un test de sugestibilitate;
-transa hipnotica (inducere,aprofundare,scenariu psihoterapeutic,sugestii directe,iesirea din transa);
-discutie post-transa(5-10 min);

Primele doua sedinte, de pregatire, dureaza 50/90 min,fiecare, si costa 150/200 ron/sedinta;

In cazul in care optati pentru varianta de pregatire foarte scurta ,cu inductia transei din prima zi,sedinta dureaza 90 min. si costa 200 ron.

Dupa pregatire,puteti opta pentru oricare din variantele psihoterapeutice:
1.tehnici de relaxare cu imagerie dirijata;
2.hipnoterapie ericksoniana;

Prima transa (sedinta a treia ) ,este bine sa-i acordam mai mult timp…de aceea este indicata o sedinta de 90 min Aceasta este doar o sugestie.

In cazul in care unele persoane doresc sa vorbeasca mai mult (sa povesteasca ,sa intrebe..),si sedinta se prelungeste peste o ora ,atunci se plateste in functie de timpul alocat (Punctul 6 sihoterapie numai in cadrul sugestoterapiei ;30 min/75 ron;50 min /150 ron),insa este indicat ca aceste discutii sa aibe loc intr-o sedinta separata de sedinta de hipnoza….pentru a va bucura in totalitate de efectul benefic (liniste,calm,stare de bine) al relaxarii.

3.hipnoza clasica si moderna(90min/sedinta;200 ron).Aceasta varianta psihoterapeutica le contine pe primele doua (relaxare si imagerie dirijata;terapie ericksoniana ) si se adauga hipnoza clasica ,cu sugestii directe centrate pe simptom .Relaxarea cu imagerie dirijata are rolul de a completa transa principala si, totodata, o si aprofundeaza (hipnoza fractionata).

4.daca doriti din start ,antrenament autogen Schultz,prima sedinta dureaza 90 min. si costa 150 ron.(contine o relaxare cu imagerie dirijata,obiectivul terapiei,explicarea tehnicii,exercitii).Sedinta urmatoare dureaza 50 min si costa 100 ron.

5.meditatii ghidate (imagerie dirijata);30 min.

Frecventa sedintelor o stabiliti singuri,in functie de potentialul financiar,de timp,de motivatia de a obtine mai repede rezultate.Ca principiu ,toate cercetarile arata ca terapia intensiva (frecventa mare a sedintelor)este cea mai eficienta si cu rezultate rapide si stabile(datorate efectului de suprastructura,ca la repetitie).

In cazul in care doriti sa faceti terapia doar pentru a va elibera de stres (pentru a va simti foarte bine,linistiti,calmi,energizati ) si pentru a invata tehnicile de autohipnoza,sedintele de 50min (150 ron)sunt suficiente.Daca exista si o problema mai particulara ,pe care vreti sa o rezolvati,sunt mai indicate sedintele complete,de 90 min.(200 ron).F.CATEVA DETALII

Costul total al hipnoterapiei este in functie de:

1.varianta de pregatire:

-completa;doua sedinte;,

-medie; o sedinta,

-scurta,cu transa hipnotica;

2. de tipul de sugestoterapie pentru care optati;

-hipnopsihoterapie clasica si moderna;90min/sed.;

-hipnoterapie ericksoniana;50min/sed;,

-tehnici de relaxare si imagerie dirijata;30 min sau 50 min/sedinta

-antrenament autogen Schultz;50 min/sed;

In principiu, o ora de hipnopsihoterapie costa 150 ron.Platiti cat stati.

Exceptie fac antrenamentul autogen Schultz si tehnicile de relaxare cu imagerie dirijata care costa 100 ron pe ora.STRUCTURA TEMPORALA SESIUNILOR:1.Structura generala a unei sesiuni de 90 min:

-20 min:diferite tehnici de relaxare si scenarii psihoterapeutice scurte.

-15 min. :discutie preliminara;

-40 min:transa hipnotica :scenarii psihoterapeutice de baza,scenarii specifice,sugestii directe centrate pe simptom;

-15 min.:discutie post-transa.
2.Structura generala a unei sesiuni 50 min.:

-10 min.: discutie preliminara;

-30 min.: transa hipnotica:scenarii psihoterapeutice de baza ,un scenariu specific (scurt),cateva sugestii directe centrate pe simptom;

10 min.: discutie post-transa.

*Structura unei sesiuni de 50 min, repetate la cerere :

-30 min transa hipnotica;

-10 min discutie posttransa.

3.Structura generala a unei sesiuni de 30 min .:

-5 min.: discutie preliminara;

-20 min.: diferite tehnici de relaxare si diferite scenarii psihoterapeutice (scurte);

-5 min. : discutie post-relaxare.

4.Structura generala a Antrenamentului autogen SCHULTZ : dureaza o ora.

-50 min.: Tehnica de relaxare Schultz (A.T.) si un scenariu psihoterapeutic scurt/cateva sugestii directe centrate pe simptom;

-10 min.: discutie post-stare hipnoida.

Numarul total al sedintelor (“sesiunilor”) variaza intre 5-12 sedinte,in functie de:

-problema:disconfort fizic si/sau emotional/mental (emotii si/sau senzatii negative produse de stres;ganduri intruzive,ruminatii;atacuri de panica,fobii;tristete,dependente;obiceiuri nedorite,etc.),

- obiectiv (psihoterapie,invatarea autohipnozei sau a unor tehnici de relaxare,comunicarea cu mintea subconstienta,eliminarea unei dependente/obicei nedorit,regresie sau progresie temporala,clarificarea unor obiective de viata,imbunatatirea unor capacitati psihice:memorie,atentie,capacitate de invatare,vointa,,cresterea increderii in sine,imbunatatirea imaginii de sine ,redarea sperantei-incredere in eficienta proprie,cresterea puterii personale,recuperarea liberului arbitru si a puterii de decizie,etc.)

- potentialul cu care vine clientul in terapie (motivatie,experienta,abilitatatea de a trai o transa hipnotica,perseverenta,capacitate de concentrare si refocalizare a atentiei,capacitate de invatare,curiozitate,flexibilitate,inteligenta,intuitie…).

Psihoterapia ericksoniana este o psihoterapie de scurta durata (12-24 sedinte),cu o sedinta pe saptamana poate dura 3-6 luni.In hipnoza ericksoniana, numarul sedintelor poate fi redus la 12(2 sedinte de pregatire +10 sedinte de transa hipnotica).Lucrandu-se intensiv (2-5 sedinte pe saptamana),durata hipnoterapiei este mult mai scurta.

Orice psihoterapie efectuata in transa are efecte mult mai puternice….si astfel numarul sedintelor si durata psihoterapiei se scurteaza foarte mult.In plus ,invatati sa faceti autohipnoza si puteti continua astfel,sa lucrati singuri pentru a continua schimbarile pozitive aparute.Desigur,cei care doresc,pot sa faca terapia completa (24 sedinte).Pe mine ma intereseaza sa initiez schimbarea intrucat, in 5-10 transe hipnotice, toti clientii invata sa faca foarte bine autohipnoza si pot continua si singuri,daca doresc asta.Desigur transele facute la cabinet sunt mult mai complexe,mai interesante si mai profunde.Fiecare transa are o structura a ei (alte scenarii psihoterapeutice),nimic nu se repeta si informatiille care vin din subconstient sunt mult mai interesante,utile,eficiente…Incepand cu transa a 6-a,structura sedintelor este din ce in ce mai complexa.

In concluzie, cei care pot sa-si permita 24 de sedinte(:ciclul I:2 sedinte de pregatire+10 transe hipnotice + ciclul II:2 transe de baza+10 transe hipnotice complexe(3 module:”sanatate,”bani”,”iubire”"-),au mult de castigat,desigur….insa schimbari importante se vad si dupa 10 transe,ramanand sa se continue lucrul prin autohipnoza.

In plus, cei care au facut deja 10 transe hipnotice ,pot continua cu 4 sedinte de antrenament autogen Schultz (efectuate in transa hipnotica),reusind sa invete aceasta tehnica doar in 4 sedinte (initiere ,fixare ,stabilizare,trairea tehnicii din plin).

In cazul in care cineva doreste sa repete o sedinta,(fie pentru ca s-a simtit deosebit de bine,sau pentru ca vrea informatii in plus de la propriul lui subconstient),o poate repeta de cate ori doreste….pretul unei sedinte repetate este de 100 ron (ca la antrenamentul autogen,unde de asemenea se repeta sedintele ).Apoi clientul revine la programul psihoterapeutic de baza.

Reducerea in cazul repetitiilor este de 30 %,intrucat se repeta doar transa principala, durand doar 40 min.(din care 10 min sunt pentru discutia posttransa) ,daca se respecta timpul stabilit pentru ea.

…….

G.VARIANTE HIPNOPSIHOTERAPEUTICE


1.VARIANTA MAXIMA:

Hipnopsihoterapie clasica si moderna (doua sedinte de pregatire , 10 transe de 90min ; frecventa :3 sedinte /saptamana.)

2.VARIANTA MINIMA:

Antrenamentul autogen Schultz (efectuat in transa hipnotica si cu structura unei sedinte hipnopsihoterapeutice ):relaxare cu imagerie dirijata.

3.VARIANTA MEDIE

Hipnopsihoterapie ericksoniana ,50 min/sedinta;

Puteti modifica (daca doriti) tipul de terapie(tehnici de relaxare cu imagerie dirijata,hipnoterapie,antrenament autogen Schultz),durata (30min;50min;90min.) si frecventa sedintelor(1-3 sedinte/saptamana;sau chiar o sedinta la 10 zile,sau la 2-3 saptamani).Si desigur va puteti opri in orice moment(chiar si dupa sedinta de” pregatire-1″),sau puteti lua o pauza pentru a repeta exercitiile de relaxara invatate,revenind apoi pentru a continua cu oricare dintre tipurile de terapii pe care o simtiti ca vi se potriveste mai bine ….

Numarul de sedinte poate sa fie cuprins intre 5-12 sedinte,pentru cei care doresc sa faca doar ciclul I.

Cei care doresc ,pot face si ciclul 2 al hipnoterapiei (pentru avansati).Acesta are 2 transe de baza 3 module principale:”sanatate”,”bani”,”iubire”,” si 3 module optionale: “durere”,echilibrare energetica” si “evolutie spirituala”.Aceste module pot fi facute cu pauza intre ele si cu accent pe modulul care prezinta cel mai mare interes.Numarul de transe din cadrul unui modul poate varia intre 1-5,in functie de interesul clientului.
La modul general se fac 2 transe in cazul modulelor “sanatate “,”bani/succes/prosperitate” si pana la 4 transe in cazul modulului “iubire”.

Ora sedintelor este bine sa se pastreze aceeasi,deoarece creierul se obisnuieste cu ea.

Indiferent de varianta aleasa, se ajunge,in final, la acelasi rezultat :stare de bine ,liniste,calm,energie,clarificarea obiectivelor de viata ,eliminarea efectelor nocive ale stresului,eliberarea de dependente ,recuperarea puterii personale,regasirea de sine…atingerea obiectivului stabilit de clientul insusi,la inceputul terapiei.

Daca tipul de terapie ales este mai simplu,mai scurt ca durata si cu o frecventa a sedintelor mai mica (o sedinta la 1-3 saptamani),probabil vor fi necesare mai multe sedinte.
Insa va veti simti surprinzator de bine, chiar dupa prima sedinta.Urmeaza fixarea si stabilizarea efectelor (a starii pozitive de spirit ),si invatarea tehnicilor pentru a le practica autonom.

Uneori,in primele sedinte ,este posibil sa apara unele disconforturi fizice sau emotionale…..Este posibil ca anumite simptome sa se amplifice pentru a se descarca (“criza de vindecare”)….

“Daca vrei sa bei altceva ,goleste mai intai paharul…”Dupa aceasta descarcare, urmeaza o mare usurare si efectele pozitive ale terapiei se amplifica.Este foarte importanta aceasta “spargere a buboiului,curatarea lui….pentru a incepe cu adevarat vindecarea.

Dar nu toti oamenii au chiar”buboaie”(emotionale).In acest caz,mersul terapiei este lin,placut,interesant,foarte energizant!

Psihoterapie de grup,in hipnoza(relaxare profunda).

La cerere, se pot organiza,in cadru privat, grupuri de 2-3 persoane ,cu sedinte de 90-120 min.
Pretul sedintei este in functie de numarul de persoane, de durata sedintei si de tipul de terapie ales.

In principiu ,o sedinta de grup ( de 90 min) costa 250 ron (suma se imparte la numarul de persoane) .

Scenariile psihoterapeuce folosite sunt cele din hipnoza ericksoniana.

Este necesar sa aveti la dumneavoastra cartea de identitate ,pentru a va putea inregistra.Pentru cei care vin doar un weekend in Constanta,este posibil ca ,in trei-patru sedinte (de intiere,stabilizare,fixare ,traire din plin a tehnicii),sa invete tehnica de autohipnoza si sa se echilibreze emotional,eliberandu-se de emotiile negative produse de stres…In principiu ,un lucru se poate invata si intr-o sedinta ….insa de obicei este necesara repetitia.
In genere ,pentru a fixa si a stabiliza o achizitie (o deprindere,un program mental ),numarul de repetitii conteaza tot atat de mult cat conteaza motivatia (dorinta de a schimba ceva pentru a obtine altceva) cat si potentialul (inteligenta,aptitudini,experienta,perseverenta ) cu care venim in terapie.

H.CONCLUZII

“Cui are….i se va da” si mai mult!
Datorita unei autoselectii ,cei care vin la hipnoterapie,au abilitati de a trai transe hipnotice dezvoltate …si aceste abilitati se pot dezvolta si mai mult.De foarte multe ori, ei intra in transe profunde chiar din prima sedinta(indicatori: reactii ideosenzoriale,distorsiunea timpului ,amnezie posthipnotica)

“Cui n-are… ”

In cazul (extrem de rar) in care clientul nu ar reactiona (nu se poate concentra asupra cuvintelor,nu se poate relaxa deloc ,nu-si poate imagina nimic ,nu se poate transpune in situatie in niciun fel,nu simte nicio senzatie in corpul lui ,in timpul exercitiilor de imaginatie (grad de sugestibilitate )…inseamna ca aceasta terapie in hipnoza,nu este potrivita pentru el…si poate sa mearga la consiliere psihologica sau la orice tip de psihoterapie care nu implica transa hipnotica…ci se desfasoara in stare de veghe si prin dialog.Totusi nu a pierdut chiar totul (a pierdut doar oportunitatea de a beneficia de acest minunat instrument: transa hipnotica si de acest tip ,foarte puternic si rapid,de terapie: in hipnoza!),deoarece el poate sa beneficieze,daca are o minima deschidere la experienta, de efectele pozitive ale celor 4 exercitii de relaxare cu imagerie dirijata, din cadrul sedintelor de pregatire , deoarece starea de relaxare este insotita intotdeauna de o stare de bine…liniste …calm…energie…placere…

Mai exista o optiune ,pentru cei carora le este dificil sa se relaxeze sau vizualizeaza mai putin decat si-ar dori : ANTRENAMENTUL AUTOGEN,tehnica de relaxare conceputa de psihiatrul german SCHULTZ.Cu ajutorul acestei tehnici,vor invata sa se relaxeze din ce in ce mai mult cu fiecare sedinta,pana cand vor ajunge la o relaxare suficient de profunda incat sa poata continua cu sedinte de hipnoterapie,de orice tip doresc:relaxare cu imagerie dirijata,terapie ericksoniana,hipnoza clinica,clasica si moderna .Pot de asemenea sa ramana la antrenamentul autogen,fiindca efectele lui sunt foarte puternice,este extrem de echilibrant (fizic,emotional,mental) si pot sa lucreze cu el, ei insisi ,(invatand tehnica) foarte usor ,pentru ca se porneste de la senzatii(greutate,caldura) pe care orice om le simte in mod natural, atunci cand este profund relaxat.Accentul se pune pe senzatii ,nu li se solicita in mod deosebit imaginatia.

Toti ne-am nascut cu capacitatea de a ne relaxa pentru a ne elibara de stres si pentru a ne simti mai bine ,mai echilibrati….Din cauza stresului cotidian si a situatiilor psihotraumatizante,aceasta abilitate s-a diminuat…si asa au aparut bolile psihosomatice.

Insa orice lucru pe care l-am stiut candva ,il putem reactualiza si chiar dezvolta.Si asta face antrenamentul autogen…..Nimic de facut…doar ascultati si va relaxati….va ganditi ca v-ati retras undeva ca sa va relaxati,ca sa dormiti o perioada ….E usor….si se invata foarte repede….6-12 sedinte,in hipnoterapie.In psihoterapie,invatarea antrenamentului autogen Schultz, poate dura 6 luni,cu 2-3 sedinte saptamanale.

Atata timp cat putem visa cu ochii deschisi (reveria ),cat ne putem inchipui lucrurile pe care le citim undeva, cat putem relaxa voluntar muschii striati,cat putem modifica respiratia,astfel incat sa respiram rar si abdominal….putem si sa intram in transa.Oricine poate invata,daca doreste sa …aprofundeze transa in care intra ,in fiecare zi ,de nenumarate ori.In hipnoterapie ,invatam sa aprofundam transa (relaxarea) si sa folosim aceasta stare pentru a rezolva ceea ce avem de rezolvat ,cu ajutorul mintii noastre subconstiente (forta noastra interioara,ingerul nostru pazitor,duhul fermecat) .

In toate cazurile,experienta transei hipnotice ,a intalnirii cu sufletul nostru, este interesanta,fascinanta si ….greu de verbalizat .
Experienta transei este ca si in cazul invatarii inotului,cand abia dupa ce intram in apa ,stim despre ce este vorba…
Si cat de bine ne putem simti….liberi…inotand in universul interior….
Unii o simt ca pe o plutire….extrem de placuta…

Servicii oferite:

 • Psihologie
 • Consiliere psihologica
 • Psihologie clinica
 • Psihoterapie individuala
 • Anxietate, atacuri de panica, fobii
 • Dependenta de alcool
 • Dependenta de droguri/medicamente
 • Dependenta de jocuri de noroc
 • Depresie
 • Dificultati de comunicare, relationare, adaptare
 • Dificultati in luarea deciziilor
 • Experiente traumatice
 • Managementul conflictului
 • Managementul stresului la locul de muncă
 • Obezitate
 • Pierderea unei persoane dragi, divort, separare, doliu
 • Renuntare la fumat
 • Retragere din viata sociala
 • Stima de sine scazuta, devalorizare
 • Tulburări ale somnului (insomnii, cosmaruri, somn agitat)
 • Tulburari alimentare
 • Psihoterapie de cuplu
 • Certurile frecvente
 • Disfunctiile sexuale
 • Gelozia, violenta verbala, fizica si sexuala
 • Indecizia de a ramane in relatie
 • Infidelitatea
 • Pregatirea pentru casatorie
 • Sarcina nedorita de partener
 • Psihoterapie adolescenti
 • Anxietate, fobii, tulburari somatice cu cauza psihica
 • Conduite agresive, violenta, nervozitate, minciuna, furt, fuga de acasa
 • Conflicte in familie, dificultati de relationare
 • Dependente - alcool, droguri, fumat
 • Dificultati de invatare, esec scolar, absenteism, abandon
 • Probleme afective si sexuale
 • Stima de sine scazuta, depresie, tentative de suicid
 • Tulburari ale comportamentului alimentar (anorexie, bulimie)
 • Tulburari ale somnului, tensiune emotionala, incapacitate de a se relaxa
 • Psihoterapie de grup
 • Hipnoza
 • Combaterea durerii - migrene, dureri asociate bolilor cronice, nastere
 • Controlul greutatii corporale
 • Creşterea performanţelor- concentrare, memorie, imbunatatire aptitudini psiho-fizice
 • Eliberarea de obiceiurile nedorite: bâlbâiala, ticuri, bruxism, enurezis diurn/nocturn, ros unghiile
 • Eliminarea dependentei de droguri, alcool sau nicotina
 • Hipnoanaliza
 • Hipnoterapia cognitiv-comportamentala
 • Hipnoterapia durerii
 • Hipnoterapia Ericksoniana
 • Hipnoterapia traditionala
 • Managementul stresului
 • Reducerea/eliminarea simptomelor in unele boli cronice
 • Tratamentul disfunctiilor sexuale - ejacularii precoce, impotentei, frigiditatii, vaginismului, etc
 • Tratamentul insomniei
 • Tratamentul unor afectiuni psihice - problemelor emotionale, anxietate, depresie, fobii, obsesii
 • Psihoterapie online

Articole

Recomandari

10
a votat pe 15-03-2017 cu nota
Adriana Puscasu

Ultima vizita la cabinet: martie 2017
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
O experiență incredibilă ce a depășit cu mult aşteptările inițiale. Am apelat pentru a obține "imposibilul" intr-un timp scurt, și am realizat imediat că "imposibilul" vizat inițial a devenit rapid cea mai mică dintre reușite... intr-un moment extrem de dificil in viata mea. Programul dânsei complex, atât de bine construit după o vastă experiență, s-a pliat perfect pe nevoile mele, cu rezultate imediate, surprinzătoare, pentru care ii voi fi mereu recunoscătoare.

10
a votat pe 14-09-2016 cu nota
Mariana

Ultima vizita la cabinet: august 2014
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Terapia prin hipnoza pe care am urmat-o cu d-na Boghianu a fost solutia salvatoare in momentul cel mai greu din viata mea .Am inceput terapia cu dumneaei si cu fiecare sedinta imi regaseam usor locul pe orbita.A fost un “restart” pentru mine acea terapie.Nu voi putea uita niciodata,ultima sedinta,care a fost stabilita,cred,la un alt nivel,mult mai inalt si mi-a confirmat faptul ca Universul lucreaza prin oameni. De atunci viata mea este cu totul alta,cu mult diferita fata de ce era. Recomand cu incredere terapia prin hipnoza ori de cate ori simtiti ca nu puteti gasi raspuns la ceea ce va framanta,asfel veti gasi soltutia lucrand cu subconstientul prin intermediul hipnozei…esential pentru a gasi echilibrul si calea,dupa parerea mea. Ii multumesc d-nei Boghianu,un profesionist adevarat ,care se face “vinovata” pentru faptul ca am renascut si vad esentialul din viata.

10
a votat pe 28-10-2015 cu nota
nicu

Ultima vizita la cabinet: octombrie 2015
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
A fost o experienţă extraordinară. Am învăţat multe şi mă simt foarte bine.

10
a votat pe 25-10-2015 cu nota
Micu Georgiana

Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Este foarte bine.

10
a votat pe 05-01-2013 cu nota
Oana C

Ultima vizita la cabinet: decembrie 2012
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
In urma sedintelor de hipnoterapie am redevenit un om normal... cu pofta de viata, cu speranta si in credere in sine. Gandurile pozitive le-au luat locul celor negative. Viata mea s-a schimbat , pt mine e un nou inceput. Am sa consider aceste sedinte ca fiind cadoul divin de sarbatori. Ii multumesc doamnei Nicoleta Boghianu caci m-a invatzat sa accept si sa primesc lumina in suflet.... Din punctul meu de vedere, e un excelent hipnoterapeut si o recomand din toata inima. Acum zambeeesc ...... si o fac cu toata fiintza mea !

10
a votat pe 28-11-2011 cu nota
iulia

Ultima vizita la cabinet: noiembrie 2010
Psiholog/psihiatru recomandat: Boghianu Nicoleta
Este singurul psiholog alaturi de care am experimentat hipnoza, desi am incercat si cu alti terapeuti; dansa este foarte buna

recomanda

Recomanda acest cabinet

Sunteti pacient?

Dati o nota si scrieti cateva cuvinte despre experienta dvs pozitiva legata de acest cabinet, tratament efectuat, etc.

Recomandarea dvs:

Toate campurile sunt obligatorii.

Penalizam cabinetele cu autorecomandari!

Acest site folosește cookies. Continuând navigarea vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK